Do každého počasí: nová kolekce Puma a Helly Hansen

Do každého počasí: nová kolekce Puma a Helly Hansen

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Je venku špatné počasí vy řešíte, co si obléci? Připravte se skutečně do jakéhokoli počasí s novou kolekcí Puma a Helly Hansen!

Značka Puma a norská značka outdoorových produktů Helly Hansen pro pohodlí a teplo kdykoli a kdekoli spojily své síly a vytvořily trendy kolekci funkčního oblečení nyní inspirovanou polárníky.

Nejen pro polárníky

Tato cool unisex kolekce Puma x Helly Hansen vám nabízí funkční zimní boty, oděvy i doplňky do každého počasí. Značka Helly Hansen již více než 140 let přináší všem dobrodruhům sportovní i pracovní oděvy určené nejen pro aktivity na zemi, ale i na moři.

Jejich ikonické a vysoce funkční oděvy pro sjezdové lyžování či plachtění jsou navrženy tak, aby obstály i v těch nejdrsnějších podmínkách. Nejen vyznavačům značek tedy nic nezabrání pokračovat v jejich dobrodružství, bádání a objevování. Nebo se prostě jen dobře obléci kamkoli.

Již potřetí

Je to v pořadí již třetí spolupráce Puma a Helly Hansen. Inspiraci tentokrát hledali pro design i funkčnost aktuální kolekce ve vybavení pro plachtění a polárníky. Kolekce je příznačná tak trochu futuristickým designem kousků, nechybí ani novodobé technologie (v tomto případě technologie stormCELL), ale také zde najdete kvalitní hřejivý fleece a reflexní detaily pro bezpečnost.

Funkčnost a kvalita

  • Základním kamenem celé kolekce je funkčnost a vysoká kvalita jednotlivých kousků. To je patrné i na klíčovém produkt kolekce, kterým je vysoce funkční a kvalitní zimní bunda s technologií stormCELL pro zajištění sucha a pohodlí. Ta má navíc voděodolné náprsní kapsy a reflexními prvky pro bezpečnost.
  • Velmi trendy je také batoh s oboustranným zipem, nastavitelnými popruhy a píšťalkou pro přivolání pomoci.
  • Design trailových bot a aktuální trendy ze světa streetwearu kombinují boty Nitefox Boot x Helly Hansen s odolným povrchem proti dešti a reflexními detaily.
  • Kolekci obuvi doplňují také tenisky Oslo-City x Helly Hansen s koženými a semišovými detaily.
  • Za zmínku stojí i stylová mikina z fleecu s kapucí v černé i světlé barvě.

Vybrané kousky z kolekce Puma x Helly Hansen jsou již nyní dostupné ve Footshopu, Queens, Vemzu a na puma.com.

Zdroj foto: Puma

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: nová kolekce, Puma, Helly Hansen, Puma a Helly Hansen