New Yorker 2011: Nová kolekce podzim/zima 2011

New Yorker 2011: Nová kolekce podzim/zima 2011

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Zajímáte se o nejnovější podzimní trendy? Chcete být tento sezóně podzim/zima 2011 in? V tom případě se dnes společně s námi podívejte na nejnovější kolekci značky New Yorker – je svěží, mladá a neskutečně sexy. S oblečením New Yorker 2011 dáte sbohem sychravému počasí!

O New Yorker

Unikátní spojení nadčasové mladé módy a nejnovějších módních trendů, to je německá značka New Yorker, značka, která je tu již od roku 1971 pro vás a váš šatník. Podlehněte i vy jejímu kouzlu a buďte za každých okolností sexy a pohodlně oblečená.

New Yorker je dynamická módní značka, která svým sortimentem nabízených výrobků uspokojí prakticky každého milovníka či milovnici mladé neotřelé módy. Nabízí totiž širokou škálu originálních oděvních kousků – od klasických jeansů, modelů sportovního oblečení až po streetwear oděvy. Vždy tedy budete in a nepřehlédnutelní! Rozhodně tedy neváhejte a vyražte do jedné z 837 poboček New Yorker ve 28 zemích již nyní. Dostane se vám prvotřídního, velmi kvalitního oděvního zboží za cenu víc než příznivou!

Podzimní kolekce

Nejnovější kolekce značky New Yorker (kolekce podzim/zima 2011) je plná trendů! Připravte se na huňaté a teploučké svetříky se skandinávským vzorem, na stylové kabáty i na ultra sexy šatičky. New Yorker 2011 oslavuje v dámské kolekci zejména klasiku. New Yorker kolekce podzim/zima 2011 tak oživuje například elegantní kárový vzor. Rozhodně tedy zaměřte svou pozornost na vypasované zimní kabátky i na kárované minišaty. V pánské kolekci pak očekávejte stylové kárované a džínové košile v kombinaci s vestičkou nebo tak trochu vintage jeansy v kombinaci s proužky. Doplňky z New Yorker kolekce podzim/zima 2011 – zejména dámské kabelky – pak hrají barvami spadaného listí (vínovou, kaštanovou, béžovou).

Udělejte si tento podzim radost – vsaďte na stylové oblečení z nejnovější kolekce značky New Yorker!

Zdroj: www.newyorker.de, www.mojeznacka.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: New Yorker, oblečení New Yorker, New Yorker podzim 2011, New Yorker kolekce podzim/zima 2011, New Yorker 2011