New Yorker už má už přes 20 prodejen

New Yorker už má už přes 20 prodejen

Kategorie: Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Ano zdá se, že už to tak bude a dnes známá prodejní síť New Yorker se na území České republiky rozrůstá raketovým tempem. A podle momentálních ukazatelů to vypadá, že nehodlá brzdit.

Aktuálně evidujeme k dnešnímu dni na stránkách www.mapaobchodu.cz, které mimojiné mapují obchody, značky a nákupní centra v České republice, už přes 20 prodejen New Yorker. Přesně je jich 37 a jejich přesný seznam najdete na internetové adrese, jež jsme uvedli výše.

Aktuálně můžete prodejny New Yorker najít v Hradci Králové, Brně, Jihlavě, Děčíně, Chomutově, Havířově či Českých Budějovicích. Najdou se i taková města, kde má New Yorker dvě a někdy i více poboček. Větší množství poboček se týká pouze města Brno. V Brně můžete nalézt hned tři prodejny.

V prodejnách New Yorker můžete nakoupit produkty například značek jako Smog, Fishbone Sister, Fishbone, Amisu i Censored.

Tyto společnosti jsou známí výrobci produktů, jako jsou plavky, bižuterie, new yorker plavky, módní doplňky, new yorker 2010, značkové oblečení, sportovní oblečení, spodní prádlo, new yorker oblečení, značkové boty či new yorker shop.

Celou řadu z poboček sítě New Yorker můžete nalézt v nákupních centrech, které jsou mezi zákazníky pořád oblíbenější. V Mostě, najdete najdete pouze jednu pobočku New Yorker v nákupním centru a to v Central Most. V Ústí nad Labem, najdete pobočky New Yorker v nákupních centrech Nákupní park Ústí nad Labem či OC Forum Ústí nad Labem. V Chomutově, najdete najdete pouze jednu pobočku New Yorker v nákupním centru a to v Nákupní park Chomutov. V Kolíně, najdete najdete jen jednu prodejnu New Yorker v nákupním centru a to v Futurum Kolín. V Praze, najdete prodejny New Yorker v nákupních centrech Galerie Harfa, Novodvorská Plaza, Metropole Zličín, Obchodní centrum Letňany či OC Chodov – Praha. V Hradci Králové, najdete najdete jen jednu pobočku New Yorker v nákupním centru a to v Futurum Hradec Králové. V Plzni, najdete pobočky New Yorker v obchodních centrech Olympia Plzeň a Obchodní centrum Plzeň. V Pardubicích, najdete najdete pouze jednu pobočku New Yorker v nákupním centru a to v AFI Palace Pardubice. V Teplicích, najdete najdete jen jednu pobočku New Yorker v obchodním centru a to v Olympia Teplice. V Brně, najdete prodejny New Yorker v nákupních centrech Olympia Brno, Galerie Vaňkovka Brno či Campus Square. V Olomouci, najdete najdete pouze jednu prodejnu New Yorker v nákupním centru a to v Olympia Olomouc. V Opavě, najdete najdete pouze jednu pobočku New Yorker v obchodním centru a to v Nákupní park Opava. V Děčíně, najdete najdete pouze jednu pobočku New Yorker v nákupním centru a to v Nákupní park Děčín. V Mladé Boleslavi, najdete najdete jen jednu prodejnu New Yorker v nákupním centru a to v Olympia Mladá Boleslav. V Liberci, najdete prodejny New Yorker v nákupních centrech Fórum Liberec i Nisa. V Jihlavě, najdete najdete jen jednu pobočku New Yorker v nákupním centru a to v City Park. V Havířově, najdete najdete jen jednu pobočku New Yorker v nákupním centru a to v Nákupní park Havířov. V Ostravě, najdete prodejny New Yorker v obchodních centrech Avion Shopping Park Ostrava či Futurum Ostrava. V Karlových Varech, najdete najdete jen jednu prodejnu New Yorker v obchodním centru a to v OC Varyáda. V Karviné, najdete najdete pouze jednu prodejnu New Yorker v obchodním centru a to v Obchodní Centrum Karviná. V Českých Budějovicích, najdete najdete jen jednu prodejnu New Yorker v nákupním centru a to v IGY Centrum.

Doufáme, že se nám povedlo Vás zaujmout a připravit hodnotný článek, po jehož přečtení jste zase o trochu chytřejší. Pokud jste na stránkách www.mapaobchodu.cz narazili na jakoukoliv nesrovnalost, například v otevíracích dobách, v adresách či v sortimentu nabízených značek, neváhejte kontaktovat správce webu.

Vlastníte-li svůj obchod a chtěli byste jej umístit na portál www.mapaobchodu.cz, zaregistrujte ho úplně zadarmo na výše uvedené adrese.

Sponzorované odkazy



Štítky: New Yorker, New Yorker Brno, New Yorker Havířov