S cvičením jde všechno lépe

S cvičením jde všechno lépe

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Kvůli pandemii tráví řada lidí většinu času doma. Není proto divu, že se po nějaké době začíná ozývat i naše tělo, které žadoní po pohybu. Chcete mu jej dopřát?

Pak musíte v první řadě začít u sebe. Oprašte svou pevnou vůli, vytáhněte podložku na cvičení a začínáme!

Soukromá posilovna

Přání dostat se do formy je asi nejčastějším novoročním předsevzetím. Tento rok je však v mnoha ohledech jiný. Posilovny zejí prázdnotou, a mnozí tedy raději snahu o jakýkoliv pohyb vzdají. Udělejte si posilovnu přímo u vás doma! Stačí obléknout sportovní oblečení, vytáhnout podložku na cvičení a můžete začít.

Méně je více

Mnozí se v začátcích cvičení dopouštíme zásadní chyby. Dlouho necvičíme a potom máme najednou pocit, že musíme vše dohnat, a trápíme své tělo na hranici únosnosti. Takový přístup se pro nás ale může stát demotivačním. Každý den budeme tak unavení, že už nebudeme schopni ani běžných každodenních činností. Nezapomeňte proto, že regenerace je při sportu důležitou součástí režimu. Pokud tedy se cvičením začínáte, pusťte se nejprve do lehčích cviků a postupně si přidávejte zátěž.

Důležitý je komfort

Při cvičení je důležité se starat nejen o fyzické, ale také duševní zdraví. Je třeba se udržovat v dobré náladě a na každém cvičení si najít něco, co nás těší. Mimo pozitivního myšlení nám může pomoci i pocit komfortu. Toho docílíme pohodlným oblečením, které je vyrobené z kvalitních materiálů. Nezapomeňte, že funkční oblečení je pro sport přímo určené a dozajista vám poslouží lépe než módní kousky, které jsou spíše na parádu.

Všechny tyto sportovní kousky a mnohem více módy vhodné pro domácí cvičení najdete v prodejnách KiK. Více čtěte zde ,

Zdroj foto: KiK

Sponzorované odkazy



Štítky: cvičení, doma, KiK, dámská móda, legíny, mikiny, trika, bundy, tepláky