Poutnik by Tilak: český streetswear navždy

Poutnik by Tilak: český streetswear navždy

Kategorie: Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Tilak, český výrobce špičkového outdoor oblečení, představuje novou kolekci Poutnik by Tilak. Na jejím designu se podílel Errolson Hugh ze studia Acronym i české designérské studio Boa. Poutnik by Tilak kombinuje minimalistický design s výjimečnými vlastnostmi nejkvalitnějších materiálů, které vyžadují bezchybné technologické zpracování. Preciznost a promyšlený design zaručily kolekci obrovský úspěch po světě. A našel své místo i na Queens.cz.

Tilak ve své domovské továrně v Šumperku produkuje cool outdoor oblečení a streetswear té nevyšší možné kvality. Značka se nebála ani koprodukce se slovutnými jmény světa. Příkladem je její spojení s legendou teachwearu Acronym a jejím majitelem Kanaďanem Errolsonem Hughem. Ten spolupracoval se značkami jako je Stone Island, Burton nebo Nike ACG. A Tilak se Acronymem spolupracuje již dvě desítky let. Což je úctyhodné.

Tilak založil nadšenec a profesionální horolezec Roman Kamler. Začátky domáckého šití vybavení pro horolezectví se změnily na profesní záležitost a založení firmy Tilak. Dnes Tilak obléká jak horolozce tak další sportovce, ozbrojené složky jako policie a armáda a také fandy jejich stylu módy. Mezi jedinečné materiály Tilaku patří Gore-Tex, z nichž šijí především bundy. Zkusíte jejich módu i vy?

Poutnik by Tilak Blade Jacket

Lehký bomber s pojmenováním Blade od značky Poutnik by Tilak má odlehčenou konstrukci z bavlny Ventile bez podšívky, prsní zipovou kapsu, dvě spodní kapsy s bočním vstupem a dvě vakové spodní kapsy s horním vstupem. Navíc střih s vnitřní manžetou rukávu a stojáček v průkrčníku z žebrového úpletu dělají z toho bomberu nepostradatelný kousek i v chladnějších měsících. Vyjde vás na 3 370 Kč.

Poutnik by Ttilak Biafo Jacket

Podzimní bunda s označením Biafo Jacket, konstruovaná z kombinace hřejivé bavlny a mechanicky odolného polyesteru, od značky Poutnik by Tilak je vybavena, od límce až po lem bundy, moderními elementy, které tě ochrání před všemi nástrahami počasí. Přední podlepený zip, čtyři přední zipové kapsy a v neposlední řadě, anatomicky tvarované rukávy, jako třešnička na dortu. Navíc je bunda plně větru i vodě odolná a doplněná hřejivou syntetickou izolací G-LOFT, která je srovnatelná s komfortem prachového peří. Stojí 5 250 Kč.

Poutnik by Tilak Gore-Tex

Lehká černá bunda s od značky Poutnik by Tilak z třívrstvého materiálu GORE-TEX® má švy podlepené úzkou 13 mm páskou „Micro Tape", přední vodě odolný zip, anatomicky tvarované rukávy a sbalitelnou kapuci. Navíc je konstrukce bundy obohacena o několik vnějších prostorných kapes. Takže nejenom že tě bunda ochrání před nepřízní počasí, ale taky zajistí, že všechno potřebné budeš mít vždy na dosah ruky a to vše za 11 499 Kč.

Poutnik by Tilak Raven Hoody

Pohodlná mikina Raven Hoody nabízíí vysoký dvojitý rolák s malou zipovou kapsou na I-pod. Nechybí ani spodní zipová kapsa. Je inovativní, z materiálu Polartec® Powerstretch®. Vyjde vás na 3 750 Kč.

Poutnik by Tilak Knight Pant

Pohodlné kalhoty od značky Poutnik by Tilak s označením Knight jsou vyrobeny z 67% polyesteru a 33% bavlny, nabízejí přední zapínání na zip, dva stiskací knoflíky v pase, dvě přední kapsy, jednu malou kapsu na mince, dvě zadní kapsy a navíc mají anatomicky tvarovaná kolena. Vyjdou vás na 2 620 Kč.

Poutnikyby Tilak London Shorts

Olivové pánské kraťasy od značky Poutnik by Tilak s pojmenováním London Shorts mají postranní kapou na zip, pas na zip s knoflíkem a páskem, kapsy na ruce a kapsu na stehnu. Stojí 3 399 Kč.

Sponzorované odkazy



Štítky: Poutnik by Tilak, česká firma, streestwear, outdoor,