Jaro a léto je tu: rozjasněte svůj šatník!

Jaro a léto je tu: rozjasněte svůj šatník!

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Jaro se pomalu láme v léto a je tedy nejvyšší čas zpestřit garderóbu. Veselejší a pozitivnější náboj se šikne. Rozjasněte svůj šatník po chladnu a vlhku minulých dní!

Po chladu rovnýma nohama do tepla barevnosti

Po dlouhé zimě a chladném jarním období plných tmavých kabátů a huňatých bund, je jarně letní počasí jako příjemné pohlazení na duši. Se sílícími slunečními paprsky máte možná chuť vyměnit stávající looky za pestřejší a více barevné kousky, které doslova křičí: „Je tu jaro a začíná léto!“.

Kombinujte nekombinovatelné

I pestré a výrazné vzory lze snadno zkombinovat s džínsy či sukněmi. A tak neváhejte a jděte do toho! A ačkoliv si s námi aktuální počasí ještě občas pohrává, mnozí z nás už v šatníku sahají po jarně letních kouscích. Barvy mají výrazný vliv i na naši náladu, a tak se nebojte sáhnout po pestrých odstínech.

Jak na to?

Jednoduše a intuitivně. K výraznému tričku či svetru můžete zvolit jednoduché džínsy, které dají vyniknout zářivým barvám. Nezapomeňte ale také na to, že na jaře a v počátku léta bývá ráno i v podvečer mnohdy ještě velmi chladno. Stylová bunda či vesta je tak na místě.

Barev není nikdy dost

Jaro hraje všemi barvami, a tak i při volbě svetru či mikiny můžete sáhnout po šťavnatých odstínech, jako je žlutá, zelená, růžová, červená či modrá, které váš outfit pozvednou ještě o něco výše. Přes den už začínají mít sluneční paprsky sílu, a tak možná na chvíli vyrazíte ven i v pěkném tričku či halence, kterých v KiKu najdete celou řadu.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: KiK, dámské oblečení, barvy, pestrost