Je vám zima? Nedivte se, léto odešlo!

Je vám zima? Nedivte se, léto odešlo!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Máme pro vás dobrou a špatnou zprávu. Ta špatná je, že letošní léto je definitivně pryč. Na první pohled to nevypadá, ale začněte si všímat maličkostí kolem sebe.

Znaky konce leta jsou viditelné. Víte jaké? Letní opálení všem postupně mizí, nápoje jako je Aperol a spol. vyklízejí pomalu pole a nachystaly solidní půdu pro svařák. A přijde vám také, že i těch smrčků evokujících již zasněžené Vánoce, je v lese nějak více….

A nyní ta dobrá zpráva

Má to ale i dobrou stránku. Konečně můžete zase ze svých skříní a polic vytáhnout a vybalit zimní bundy, rukavice, šály a kulichy. Je konec zbytečnému mytí vlasů každý den i diet do plavek, nebo nadměrné depilace…. Ozvou se až zase v březnu.

A pokud ve svých zásobách postrádáte cool kousek do zimy, inspirujte se našimi dámskými tipy z e-shopu Queens.com. Zabal se do zimního od hlavy až k patě!

Nike W NSW TF RPL Classic HD Parka

Cool zimní kabátobunda od značky Nike, s výrazným prošíváním bude jistě hřejivým cool kouskem pro letošní zimu. Má zapínání na zip, vysoký límec, kapuci a prodlouženou délku. Vyjde vás na 3 299 Kč.

ellesse Tyene Padded Jacket

A ještě jedna prošívaná prodloužená kabátobunda, tentokrát značky ellesse v elegantní černé, opět s kapucí a prodlouženou délkou za 2 999 Kč.

Urban Classics Ladies Oversized Sherpa Coat

A chcete něco exkluzivního a sportovně neotřelého? Tak jděte do plyšově měkkého béžového dámského sherpa kabátu od značky Urban Classics s předními kapsami. Má kasy na ruce, zapínání na knoflíky a vysoký límec. S cenou 1 899 Kč bude prima parťákem do chladných dní.

Vans WM Boom Boom 66 Hood Jacket

A na závěr trochu zkrátíme. Délku samozřejmě. Tmavě olivová dámská bunda s černou kapucí od značky Vans s předními kapsami a decentním logem evokuje stylem bomber. Má stahovací kapuci, kapsy na ruce, zapínání na zip, logo a elastické manžety. Stojí 2 999 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufejte! Na Queens.cz najdete další nálož hřejivých zimních dámských bund a kabátů.

Sponzorované odkazy



Štítky: Zimní bundy, zimní kabáty, Queens.cz, dámské bundy, dámské kabáty