Pánské zimní bundy: je právě čas vybavit jimi šatník!

Pánské zimní bundy: je právě čas vybavit jimi šatník!

Kategorie: Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Léto skončilo, a vy pomalu schováváte letní oblečení a namísto něj vybalujete od loňska schované zimní oděvy. Máte vše potřebné a noc vám nechybí?

minulém článku jsme vám dali tipy na zimní dámské bundy, nyní jsou na řadě pánské kousky.

Columbia Powder Lite Hooded Jacket

Černá pánská bunda s kapucí od značky Columbia s decentním logem na hrudi a rukávě. Prima budna do chladných dní má zapínání na zip, kapsy na ruce na zip a vnitřní kapsu. Vše doplňují ještě elastické manžety. Bunda má cenovku 3 699 Kč.

The North Face M Himalayan Ins Parka

Pánská zimní bunda značky The North Face s pojmenováním M Himalayan Ins Parka bude tím pravým kouskem do mrazivých outdoorových výšlapů. Bunda má kapuci, krytá zapínání na zip, pružné zakončení rukávů, dvě boční a dvě přední kapsy i vnitřní kapsu. Zakončení délky bundy má regulátor stažení. Bunda vás vyjde na 5 999 Kč.

Vans MN Hughes Jacket

Prima kouskem je oboustranná pánská bunda s vnitřním zateplením od značky Vans s předními kapsami a decentním logem na hrudi. Má zapínání na zip, elastické manžety a lem, left chest logo a kapsy na ruce. Cenovka zní na 3 699 Kč.

Puma WarmCELL Padded Jacket

Cool tmavě zelená pánská bunda s kapucí od značky Puma s decentním logem na hrudi, je se zapínáním na zip, kapsami na ruce, vnitřní kapsou a s decentním logem na hrudi. Je široce prošitá, s vysokým stojákem chránícím krk před chladem. Vyjde vás na 2 499 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí! Na Queens.cz najdete další velkou nálož pánských bund, z nichž si určitě vyberete tu svou.

Sponzorované odkazy



Štítky: zima, zimní bundy, pánské bundy, pánské zimní bundy, Queens