Endorfina: Povedená dámská trička nejen na diskotéku

Endorfina: Povedená dámská trička nejen na diskotéku

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Móda se již zabydlela snad ve všech koutech světa a přináší všem ženám touhu líbit se a cítit se ve svém oblečení pohodlně. Dnes již máme o mnoho více možností, než měli lidé před pár sty lety. Na trhu existuje obrovské množství značek oblečení a záleží jen na Vás, co si vyberete a jaký styl propagujete. Moderní doba vyznává individuální svobodu a možnost volby, takže se nebojte podtrhnout svoji originalitu tím správným oblečením.

Jednou ze značek zaměřených speciálně pro ženy je například evropská značka Endorfina, dámská divize značky Stoprocent, která se již usídlila v šatnících mnoha dam po celé Evropě. Endorfina vyrábí kalhoty, šortky, tílka, mikiny a spoustu dalšího, vše s atraktivním designem a z kvalitního materiálu.

V poslední době také Endorfina prodává dámská trika s kapucí, které mají krystaly aplikované systémem Crystallized od firmy Swarovski. Tyto kousky jsou vyjímečné i tím, že krystaly najdete nejen na tričku, ale také na samotné kapuci.

Trička Endorfina jsou k dostání v mnoha variantách. Většina modelů je delšího střihu a tak si můžete upravit siluetu stažením šňůrek v pase či zavázáním na boku. Hlavním znakem značky Endorgina a jejích triček jsou potisky. Málo které triko jejich výroby je jednobarevné a tak se setkáváme s motivem balónků, srdíček, hvězdiček a také samozřejmě najdeme různé slogany. Trička Endorfina oblékněte na doma, do města, ale také na diskotéku!


Endorfina, Triko Falbana, 690 Kč


Endorfina, Triko Disco Doll, 790 Kč


Endorfina, Triko Disco, 590 Kč


Endorfina, Tričko Balloons, 490 Kč


Endorfina, Tričko Medusa, 690 Kč

zdroj: www.queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: dámská trika, trika Endorfina, Endorfina, trička, Queens