Dámské košile: Za zábavou i do práce

Dámské košile: Za zábavou i do práce

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Klasické košile nosí ženy již desítky let. Základní, ale také typickou barvou košil byla čistě bílá. Bílá představuje něžnost, čistotu a eleganci. Dnes barevné variace neznají meze, a tak denně potkáváme ženy ve fialových, růžových, zelených a žlutých košilích.

Košile jsou úžasné především v tom, že se dají nosit po celý rok. V různých aktuálních kombinacích se skvěle přizpůsobíte období a počasí. Košile, ať už s dlouhým, nebo krátkým rukávem, jsou nezbytným modelem v práci a ve společnosti. Ženám, které jsou denně v kontaktu s lidmi, se doporučuje kombinovat košili s vypasovanými kalhotami. K dokonalému outfitu pak skvěle pomohou lodičky nebo baleríny.

Saténové košile si nemusíte mít strach obléci na večerní setkání s přáteli ani na běžný nákup. Nezapomínejte však na módní doplňky. Výrazné doplňky v podobě velkých korálů, mohutných přívěsků a podobně volte spíše na večer. Jemné řetízky a decentní náušnice zase noste do práce nebo na nákupy. Košile jsou skvělým kouskem i do vašeho šatníku.

zdroj: http://www.jaal.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské košile, saténové košile, košile, košile s dlouhým rukávem