Next oblečení / Next.co.uk pro Jaro/Léto 2009

Next oblečení / Next.co.uk pro Jaro/Léto 2009

Kategorie: Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Značka Next je známá jako výrobce oblečení pro dámy, pro pány a také děti. Výběr mají opravdu široký, Next totiž nezapomíná ani na jednu část dne. Ráno si můžete obléknout Next oblečení do práce, odpoledne se převléknete do domácího oděvu a večer do pěkného luxusního pyžama. Doplňujícím prodejem je spodní prádlo, boty, kabelky a různé doplňky. Sortiment firmy Next dováží z Anglie spoustu českých firem, které si můžete vyhledat na internetu.

Něco z historie

První byla založena značka Next Retail, která působila se svými 480 obchody ve Spojených státech a Irsku. Poté byla založena firma Next Directory, jenž si získala pomocí katalogů a internetových stránek více jak 2 miliony aktivních zákazníků. Dále se prosadila značka Next Interiors se svými 140 obchody v zámoří a s neobyčejnou nabídkou na vyzdobení interiéru.

V únoru roku 1982 byl otevřen první obchod dámského oblečení a na konci června již bylo těchto obchodů 70, v srpnu 1984 byl započat prodej pánského oblečení a v prosinci již mohli zákazníci zavítat do 52 takových obchodů. Dětské oblečení se začalo vyrábět roku 1987 a postupně se Next obchody rozšířily po celém světě.

Nová kolekce pro jaro-léto

Takže dámy, máme tu novou kolekci Next oblečení, která nám nabízí několik témat. My nejdříve zavítáme do kolekce „Plážový dům“, kde najdeme ležérní a jednoduché oblečení v pastelových barvách bílé, zelené, modré, béžové a lehce žluté. Tyto barvy se kombinují s džínovinou. Oblečení této kolekce je výrazné volností oblečení, řasením a jemnými kanýry.

Dále se podíváme na téma „Retro“ jenž nám nabízí trochu dětsky zpracované vzory květin a spirál v barvách žluté, bílé, černé a převážně modré. Ženský pas je zvýrazněn silným páskem a jako další doplněk si můžeme zvolit legíny.

„Anglický styl léta“ vyniká lehkostí materiálů a jemností barev i vzorů. Anglie je romantické místo a tak i oblečení na toto téma je doplněno romantickým šněrováním, řasením a kanýry. Prodloužený střih svršků zvýrazňuje posunutý pas pod prsy.

Jako kovbojky budeme vypadat s kolekcí „Daleko od západu“, která nás oblékne do džínoviny v kombinaci s kůží. Typickým znakem indiánek jsou pírka, třásně a barevnost země – tedy různé tóny černé, hnědé, žluté a zelené.

Kdo se chce vrátit do „70.let“ oblékne si zvonové kalhoty a tričko s knoflíčkovým zapínáním u krku. Vzorem jsou pruhy či různé drobné květinky a kostičky. Důležitý je však také zvýšený pas kalhot a sukní.

Fotky jsou čerpány ze stránek: www.next.co.uk

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, Next oblečení, anglická móda