Kabelky a tašky Marc Jacobs

Kabelky a tašky Marc Jacobs

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Marc Jacobs se mimo oblečení a bot prosadil a zviditelnil navrhováním módních kabelek a tašek. Jeho jméno se objevuje na nejprestižnějších módních přehlídkách světa a kdekoliv najdete minimálně jednu ženu s kabelkou značky Louis Vuitton, tedy kabelkou od Marca Jacobse. Jeho designové práce ve společnosti Louis Vuitton neslo své ovoce. Díky spolupráci s módními umělci Takashi Murakamim a Stephenem Sprousem v oblasti designu pro sezónní kabelky změnil postavení značky Louis Vuitton na konfekční módní značku. Jeho styl je především elegantní s patřičnou dávkou vznešenosti a luxusu.

Design kabelek 2009

Kabelky a tašky Marca Jacobse jsou vyráběny z luxusních kůží a textilií a kombinují se s pozlacenými detaily. Zlato je vznešený kov a tak je na kabelkách miniaturní zlatý zámek, zlaté rameno kabelky v provedení řetězu, zlaté zipy a nýty ve tvaru malých pyramid. Celá řada je inspirována renesancí a tak jsou některé tašky vzorovány renesančními kytkami v barevné kombinaci černé-zelené a červené-zelené.

Kolekce kabelek zahrnuje jak malá plesová psaníčka, tak střední a velké kabelky do města v různých provedeních. Jedno mají ale společné, každá kabelka je nějakým způsobem prošívaná. Jedna je prošita v linii mořských vln, jiná zas v kostičkách a další v hranatém provedení vlnek. Výjimkou jsou kabelky s takzvanými opticky vystouplými puntíky, jenž jsou navržené v barvě sluníčkově žluté, zelené či černé s fialovými puntíky. Výjimečným detailem kabelek jsou třásně, asymetrie, vlnitý ozdobný zip a imitace kalhotového pásku. Barevnost kabelek a tašek Marca Jacobse můžeme shrnout do barevné palety černé, růžové, fialové, tyrkysové, červené a přírodních tónů.

www.marcjacobs.com

Sponzorované odkazy



Štítky: kabelky, tašky, Marc Jacobs, www.marcjacobs.com