Dámské oblečení - Módní předpověď pro jaro 2010 / Western

Dámské oblečení - Módní předpověď pro jaro 2010 / Western

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Co bude in letošní jaro? Čím obohatit svůj šatník a čeho se naopak zbavit? Jaké barvy na jaře 2010 pofrčí? Co můžeme kombinovat a čemu se raději vyhnout? Odpovědi na tyto otázky najdete o pár řádečků níž. A možná, že se budete dost divit!

Jako na divokém západě

Sedíte zahleděně u kouzelných kovbojek, které běží v televizi? Chcete si občas připadat přesně jako na divokém západě? Neváhejte! Jakmile vás sluníčko alespoň trošku zašimrá svými paprsky, vyjděte mu vstříc oblečená jako kovbojka. Džínovina a skládané sukně – to je dobrá kombinace, a co teprve károvaná košile a pěkný kožený pásek, který bude obmotávat váš pas jako divoký had! Celou tu parádu doplníte kozačkami nejlépe v barvě pásku. Akorát ten divoký oř vám bude nejspíš chybět.

Ale kdo ví, možná, že na své divoké cestě potkáte nějakého krásného kovboje, který bude chtít sdílet westernový život pouze s vámi. Pokud nerada nosíte sukně, styl divokého západu dotvoříte i kalhotami z džínoviny. Do módy se dále dostávají třásně a střapce, které můžete najít jak na sukních, tak na vestách nebo bundách. Prostě western styl se znovu dere do sedla a to pěkným tryskem!

A co barvičky?

Jaké barvy se budou na jaře nosit? Převládat budou odstíny hnědé a červené, dále také barvy ovoce, od angreštově zelené až po švestkově modrou. Zemité tóny budou hrát prim! Ovšem kombinací bílé a černé také nic nezkazíte. Zkrátka móda nám dává prostor po kombinaci barev, stylů a nálad. Smutným a nevýrazným barvičkám letos odzvonilo! Rozzařte se pomocí veselých barviček a rozdávejte radost všem kolem sebe!

Toto je módní předpověď pro jaro 2010!

zdroj: http://www.luxurymag.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: oblečení, košile, sukně, kozačky, pásek, dámské oblečení, barvy, kalhoty, western, jaro 2010, oblečení na jaro 2010, dámská móda jaro 2010, jarní móda 2010