Módní objev 2010! Dámské spodní prádlo, které nezůstane vespod!

Módní objev 2010! Dámské spodní prádlo, které nezůstane vespod!

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Pořád si lámeš hlavu nad tím, že spodní prádlo, které bys chtěla nosit prostě nikde nemají? Hledáš originální, kvalitní, funkční a fungl nové vzory? Ráda si vyrazíš na skate, surf, snowboard a nebojíš se vyjádřit svou individualitu? Tak nevěš hlavu a podívej se na dámské prádlo pro každé extrémy.

V e-shopu 69slamshop.cz můžeš najít několik typů spodního prádla – kalhotky, boxerky, mini tanga a košilky či topy. Vybírat je opravdu z čeho. Kombinace hravých cool vzorů a pestrých barev tě naprosto dostanou. Dámské spodní prádlo si oblíbíš pro jeho jedinečný design – funky květiny, kraví vzory, lebky, hvězdy a další etno a retro vzory. Ke koupi jsou doladěné komplety kalhotek a košilek či topů.

Luxusní spodní prádlo, to je 69 slam

Košilky s push-up efektem je možná právě to, co ve své skříni postrádáš. Kalhotky a tanga se mohou díky zatraceně sexy nižšímu střihu perfektně hodit pod bokové džíny, šortky nebo k topu s odhaleným bříškem. Šňůrky nebo pásky po bocích vytváří neodolatelné tělo . Všechny modely spodního prádla jsou promyšlené do posledního detailu tak, aby padly každé ženě. Mindráky z nedokonalé postavy už neexistují, stačí jen sáhnout po správném prádle a rázem se proměníš ve svůdnou kočku.

Když sázíš na luxus, vyber si spodní prádlo z mikrovlákna. Mikrovlákno je chápáno jako hitec materiál, který je určen pro všechny druhy sportů (hlavně extrémních) kvůli jeho schopnosti odvádět vlhko do další vrstvy. Tyto vlastnosti se zatím nabízely pouze v ošklivém designovém provedení, s tímto prádlem konečně přišla estetika.

Dámské plavky rozhodně nemusí být nudné. Podprsenky s triangle košíčky, se zavazováním nebo zapínáním, těsné kalhotky s úzkými šňůrkami, elastickým páskem nebo plavkové šortky – top nabídka, kterou jen tak neuvidíš. Dámské dvoudílné plavky můžeš navíc kombinovat ve velikosti i barvě a jako bonus dostaneš ke všem plavkám klíčenku zdarma. S těmito plavkami s extrovními vzory jako kostka, duha nebo hippies znak se staneš doslova dračicí. Neboj se inventovat do těchto plavek, efekt bude stát za to.

zdroj: http://www.69slamshop.cz/

Štítky: spodní prádlo, dámské spodní prádlo, dámské plavky, dámské dvoudílné plavky, 69slamshop, 69slamshop.cz, plavky, prádlo, 69 slam