Sluneční brýle od 3 slavných návrhářů / Sluneční brýle 2009

Sluneční brýle od 3 slavných návrhářů / Sluneční brýle 2009

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Sluneční brýle Dior

Nové sluneční brýle Christian Dior Airspeed 2 mají lehké rámečky hodící se jak pro muže tak pro ženy se skloněnými sklíčky a logem Dior na obou stranách brýlí, jenž originálně zapadá do celé konstrukce se svým kovovým materiálem. V těchto brýlích budete nepřehlédnutelní.

Poslední stylové brýle proti slunci od Diora jsou brýle Black Tie 87s! Letecký styl je vybaven tvarovanými sklíčky a plastovými tenkými rámečky. Tyto brýle jsou jedinečné a proto byly vyrobeny v omezeném množství. Elegantní jednoduchý styl se hodí ke každému oblečení a proto je pro letní čas nezaměnitelný.

Sluneční brýle Armani

Smělé sluneční brýle Armani Eyeglasses GA 620 jsou limitovanou edicí s novými rámečky v jasné černé barvě a čistými černými skly. Tyto brýle jsou jedinečné díky krásnému kameni, obsidiánu, jenž je umístěn na každé straně brýlí. S tímto doplňkem dosáhnete perfektního vzhledu.

Armani také navrhl novou limitovanou kolekci brýlí pro muže a ženy Armani 512 sunglasses a Limited Edition 512s. Můžete si vybrat zlaté nebo stříbrné úzké rámečky, které jsou posety krystaly z výroby Swarovski do tvaru loga GA – zkratky Giogio Armani. Konstrukce brýlí je velmi lehká a skla brýlí dýmově hnědá.

Sluneční brýle Versace

Versace 4147b sluneční brýle jsou černé brýle čtvercového plastového designu s krystaly Swarovski a bílým vzorem na rámové konstrukci. S těmito brýlemi se můžete projít po městě a okouzlit tak své okolí.

Brýle Versace 114 mají obdobný designem brýlí Tom Ford. Vynikají nadměrnou velikostí, vypouklými skly, dvojitým logem značky a otevřenými okraji.Celkový vzhled brýlí je oblý, laděný do hnědých tónů.

Fotky jsou čerpány za stránek: www.sunglassrepublic.com

Více o slunečních brýlích na http://www.bryleslunecni.cz/.

Sponzorované odkazy



Štítky: sluneční brýle, Dior, Versace, Armani, www.sunglassrepublic.com