Bílé letní šaty: Buďte neodolatelná!

Bílé letní šaty: Buďte neodolatelná!

Kategorie: Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Fenoménem horkých dní se stále častěji stávají bílé letní šaty. A má to důvod. Ať už se procházíte ve víru velkoměsta, trávíte čas společně s přáteli nebo jste vycestovaly po boku svého vyvoleného za mořem, bílé letní šaty z Vás vykouzlí neodolatelnou princeznu.

Ty tam jsou časy, kdy bílá barva oblečení nositelky měla vyvolávat pocity jako nevinnost, panenskost a křesťanskou poslušnost. Není už také dávno barvou určenou výhradně pro svatební den. Bílá se v průběhu času stala časovanou bombou plnou záludností.

Bílá barva na prvním místě evokuje svěží čistotu. Pokud zvolíme bílé oblečení, upozorňujeme na svou ženskou jemnost, něžnost a koketní rafinovanost. Bílá se na scéně světa módy jen tak neztratí.

Úchvatná s tmavou pletí

Proto, abyste působila v bílých šatech opravdu svůdně, je však zapotřebí jedna maličkost – vlastnit bronzově opálenou pokožku. Některým ženám toto přirozeně zajistila příroda, jiným musí pomoci technika nebo chemie – výsledný efekt ale rozhodně bude stát za námahu. Věřte, že při pohledu na dívku se snědou pokožkou se už nejeden muž zasnil, ale pokud spatřil ženu, jejíž opálená pokožka kontrastuje s bílou látkou, zamotá se mu hlava.

V létě mají šaty nezastupitelnou roli – zdůrazňují sexy ženské křivky, jsou pohodlné a lehké. Navíc splňují praktický účel – nemusíme je kombinovat s dalším kouskem oděvu. Proto by neměly v letní garderobě žádné ženě chybět.

Vybírat můžete z nepřeberných množství střihů a délek. Cítíte se dobře v pouzdrových šatech? Máte ráda extravaganci a osobitý styl v podobě balónových šatů? Přejete si přiléhavý střih nebo áčkovou sukni? Vše je dovoleno. V nabídce jsou také bílé šaty s několika typy ramínek – širokými, špagetovými, které mohou vést ze středu dekoltu za krk, bez ramínek nebo s krátkými rukávy. Doplňují se sponou, výšivkou, volánky nebo mohou být svůdně nařasené.

Širokou nabídku bílých letních šatů naleznete na stránkách e-shopů Otto, Halens nebo Neckermann. Preferují značky jako Apart, S. Oliver, Esprit a další. Když zvolíte bílé letní šaty, světice se z Vás nestane, ale je možné, že Vám nejeden muž padne k nohám.

Zdroj: http://www.otto-shop.cz, http://www.halens.cz, http://www.neckermann.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: bílé letní šaty, opálená pokožka, letní šaty, svatební den, šaty.