Tanga, nebo trenýrky? Pánové, je to (jen) na vás / Pánské spodní prádlo

Tanga, nebo trenýrky? Pánové, je to (jen) na vás / Pánské spodní prádlo

Kategorie: Pánské oblečení

Věčné dilema – máme nosit trenky nebo slipy – se mění v ještě nápaditější otázku. Je libo trenýrky, či dokonce tanga? Mnozí muži asi nad druhou variantou ohrnou nos. Jestliže je již ale u žen běžnou součásti šatníku (v některých případech jedinou) oděv zvaný tanga, proč by tomu nemohlo být i u mužů?

Všeobecně se ví, že trenky mají mnohé společné s pocitem komfortu, svobody a také zdraví. Pokud však některé ženy zjistí, že jejich nový objev volí jako spodní prádlo typické volné trenky, v jejich očích velice klesnou. Mnohdy je jejich vytříbený vkus spojený s asexuálními vzpomínkami na některého člena rodiny, většinou těch postarších. Naštěstí ale pro trenkofily existují také varianty prádla mimo slipů. Řeč je o trenkoslipech neboli boxerkách.

Trenkoslipy nejsou ani příliš volné, ani těsné. Ústí v krátké nohavičky, které obepínají stehna. Pro mnohé muže jsou tím nejpohodlnějším řešením a ženy nejsou častokrát také proti. Boxerky či trenkoslipy bývají velice často doplňovány vtipnými obrázky nebo slogany s erotickým podtextem (značka Andrie) nebo potiskem vhodným pro pány. Pánské spodní prádlo se podle výrobců rozlišuje na trenkoslipy a boxerky, které by měly být mnohem přiléhavější k tělu.

Svázaný, nebo přirozený?

Sportovně založení muži, a to nejen cyklisté, nechtějí nic nechat náhodě a nejlépe jim vyhovují slipy. Ale i všichni ti, co rádi oblékají těsnější kalhoty nebo šortky vědí, jak příjemné je, když se jim látka na nohou nesroluje. Pro mnohé ženy působí muž ve slipech jako afrodiziakum.

Mužská tanga mohou být nejen zpestřením postelových hrátek. Tento typ spodního prádla se vždy hodí pod těsnější oděvy. Pozadí pánů tak budí dojem přirozeně nahého a působí přitažlivě. Slipy střižené ve stylu tang navíc opticky prodlužují dolní část těla. Tanga však volte uvážlivě. Ne vždy se tento typ pánského spodního prádla setkává u žen s porozuměním – zejména při prvních zážitcích ve dvou můžete ženě přivodit menší šok.

Podstatné však je, abyste volili kvalitní materiál. A v neposlední řadě – na nikoho si nehráli a zůstali sami sebou.

Tip: G-String

Štítky: trenky, trenýrky, slipy, tanga, mužská tanga, trenkoslipy, boxerky.