Jednodílné plavky: Dostupný luxus

Jednodílné plavky: Dostupný luxus

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Luxusní módu prezentují světoví módní návrháři. Ti, kdo mají módu v malíčku, vědí, že zde figurují jména jako Dior, Prada a mnohá další. „Obyčejní smrtelníci“ se však musejí spokojit s tím, že se modely předních světových značek neodějí , a to z prozaického důvodu nedostatku nul v čísle na svém bankovním kontu.

Vsaďte na značkovou módu

Ti, kdo však přesto touží po opravdové kvalitě a luxusu, už si nemusí zoufat, neboť i v české síti e-shopů může nalézt, co hledá. Jednodílné luxusní plavky existují pod značkami Victoria´s Se­cret, Anita anebo Boston Proper.

Světoznámá oblíbená značka Victoria´s Secret udává směr módě zejména v oblasti spodního prádla. Na módních molech ji prezentovaly mnohé přední topmodelky jako Naomi Campbell, Eva Herzigová a další. Kdo tuto značku milují, mohou se ale také těšit na parfémy, módní doplňky a plavky. A o těch bude řeč.

V nabídce pro rok 2010 nalezneme jednodílné luxusní plavky se zavazováním na šíji na širší ramínka s hlubokým dekoltem, přirozeně zdůrazňujícím ženské přednosti. Mnohé z žen jistě ocení jemný push-up efekt. U jiného typu plavek se můžete spolehnout na neotřelé nařasení v oblasti prsou a zajímavě řešená ramínka umístěná po stranách. Horkou novinkou se staly monokiny – značka Victoria´s Secret ani v tomto ohledu nezklamala. Strávit léto můžete i v růžových plavkách s průstřihy na bocích a bříšku.

Značka Anita sází v letní kolekci na zeštíhlující efekt a vzory šelmy. Nechybí samozřejmě černá barva, která se většinou kombinuje s bílou. Jednodílné luxusní plavky mají pohodlná široká ramínka zavazující se za krk.

Světová módní značka Boston Proper sází na ženskou eleganci. Jednodílné plavky zdobí různobarevné korálky na šňůrce, která vychází ze středu dekoltu. Nebojí se nejen barev, ale také vzorů – v podobě imitace hadí kůže.

zdroj: http://www.heureka.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: kvalita, luxusní jednodílné plavky, monokiny, značka Victoria´s Secret, značka Arina, značka Boston Proper