Harémové kalhoty s vůní orientu / Aladinky, sultánky či turecké kalhoty

Harémové kalhoty s vůní orientu / Aladinky, sultánky či turecké kalhoty

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Už nemusíme být orientální tanečnicí v některém z harémů, abychom měly důvod pořídit si turecké kalhoty. Nemusíme se ani trmácet z Česka do exotických zemí pro jejich nákup. Nyní si jako moderní Evropanky můžeme pořídit tyto kalhoty v tuzemsku a nosit tak módní hit číslo jedna. Vedle legín zasáhly svět módní vlnou harémové kalhoty, kterým se také říká aladinky, sultánky nebo turecké kalhoty.

Pro turecké kalhoty je typický snížený sed a rozšířené nohavice, které jsou zpravidla zakončeny v půli lýtek. Většinou jsou v pase stáhnuté na širokou gumu a stejně tak konce nohavic. Vyrábějí se ze vzdušných a lehkých materiálů jako satén, žoržet, semiš nebo z dalších módních materiálů jako viskóza, polyester a elastan v kombinaci s bavlnou. Nemusíte se bát, že by Vám mohly elastické části vadit na těle nebo dokonce sklouznout. Některé typy harémovek se vyrábějí s protiskluzovou silikonovou vrstvou.

Jako z Tisíce a jedné noci

Tento trendy kousek oblečení vzdáleně připomíná tepláky, ale je mnohem zábavnější a originálnější. Můžete ho kombinovat se sportovním oblečením – mikinami, bundičkami a bavlněnými triky. Ale k saténovým sultánkám můžete zvolit také módní sako a košili.

Štíhlým ženám sluší skoro všechno, o tom nemůže být sporu. V harémových kalhotách úžasně vynikne každá štíhlá silueta a pevné bříško, které můžete nechat poodkryté. Ale ani boubelky se nemusí vzdávat těchto „nabobtnalých“ kalhot. Existují totiž také takové varianty, které kopírují křivky Vašich nohou, a tak zbytečně nepřidávají kila navíc. Nejlepší volbou budou přiléhavé kalhoty s nižším sedem s délkou pod kolena, ke kterým zvolíte boty na podpatku.

Pokud se rozhodnete pro odvážný look exotické kočky a obléknete si tyto kalhoty, zjistíte, že pro Vás neexistuje žádné pohodlnější oblečení a pořídíte si do svého šatníku hned několik kusů. Móda je hra a experimenty stojí za to.

zdroj: www.shopstyle.com, www.trendencias.com/

Sponzorované odkazy



Štítky: harémové kalhoty, turecké kalhoty, sultánky, exotika, orient