Džínové legíny: Modrá trefa do černého!

Džínové legíny: Modrá trefa do černého!

Kategorie: Legíny

Sponzorované odkazy

Legíny mají již v současném světě módy své vydobyté místo. Není proto třeba vytahovat na světlo světa již zastaralou informaci o tom, že tu pro nás jsou a úžasně tvoří poslední tečku v naší garderobě roku 2010. Výrobci legín ale nejsou líní a nespokojí se s málem. Ničeho se nebojí a vymýšlejí stále nové varianty tohoto oblíbeného doplňku. A tak nemusíme slevovat ze svých nároků ani my, jejich zákazníci.

Džíny prostě milujeme. Víme, že když krásně zkombinujeme všechny kousky oblečení, můžeme si být jisté, že džínami se nezkazí skoro nic. Mohou prodlužovat nohy, formovat zadeček, zakrývat malé faldíky na bříšku a zdůraznit všechny naše přednosti. Většinou už víme, který typ džín naší postavě nejvíce lichotí a přitom se řídíme i při jejich pořizování. Jsou okázalé, jedinečné a i když jejich střih nebo barva podléhají módním vlnám, každá si můžeme vybrat ty své pravé. Proto se není čemu divit, že vznikly i džínové legíny.

Džínová generace – legíny

Jejich největší výhodou je bezesporu cena. Pohybuje se od dvouset do osmiset korun, ale samozřejmě bychom mohli jít v ceně i výš, pokud preferujeme originální značkovou módu. Základem legín je lehký elastický materiál a střih, který obepíná siluetu. Džínové legíny se na první pohled nemusí lišit od strečových džín se vzorem denimu. U určitých typů džínových legín mohou být konce nohavic mírně rozšířené. Na některých džínových legínách nalezáme imitaci kapes a stínování v některých typických partiích pro džíny. Inspirace džínami se nezapře ani v imitaci děr a nití. Zpravidla jsou v pase zakončené na pružný gumový pásek.

Často se kombinují s delší tunikou, sportovními šaty, sukní či kratšími kalhotami. Mají dobré zateplovací vlastnosti, proto se hodí pro chladnější letní nebo podzimní dny. Džínovým legínám vévodí indigově modrá, šedá nebo černá barva. Širokou škálu džínových legín nabízí e-shop Otto nebo Magnet Blancheporte pod značkou Esprit, Sisters Point a další.

Zdroj: http://www.zbozi.cz

Sponzorované odkazy