Školní batohy Nike aneb zpátky do školy

Školní batohy Nike aneb zpátky do školy

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Školní čas je opět tu a vám nezbývá nic jiného než začít nakupovat školní potřeby. Nezbytné jsou samozřejmě sešity, pera, pouzdra a tak dále. Ovšem nejdůležitější a nejpotřebnější jsou školní batohy. Batohy na zádech nijak nepřekáží a navíc vás nebude bolet či tlačit ruka. Váha je rovnoměrně rozložena na celé tělo. Zvolíte-li školní batohy značky Nike, pak se vám dostane vysoké kvality.

Značka Nike patří mezi nejznámější sportovní značky na světě. Vysoká kvalita, přijatelná cena a typická „fajfka“ značku prezentuje na trhu. Objevila se již v roce 1971 a její rozkvět nemá konce. Nike se zabývá nejen oblečením a obuví, ale i všemi možnými sportovními potřebami a doplňky.

Školní batohy Nike jsou vhodné pro dívky i chlapce. Díky vyztuženým zádům se nemusíte obávat nepohodlného nošení. Zvolíte-li si i ideální délku uší, pak máte vyhráno. Kvalitní a odolný materiál se jen tak neprotrhne a vy tak batoh můžete využít i pro jiné účely než jen jako batoh do školy. Vhodný je i pro turistické účely. Uvnitř naleznete kromě několika kapes i kapsičku na mobil. Více batohů naleznete například v shopu Queens.cz.


Školní batoh, 1290 Kč

Sponzorované odkazy



Štítky: Školní batohy Nike, batohy Nike, batohy