Nike, Nike a zase Nike: novinky na jaro a léto 2020

Nike, Nike a zase Nike: novinky na jaro a léto 2020

Kategorie: Dámské oblečení, Legíny, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Přinášíme vám aktuální fashion novinky Nike na sezónu jaro a léto 2020. Najdete mezi nimi Vintage osmedesátky nebo batiku, ale i nové Nike kousky. Co si vyberete?

Nike je profláknutá značka, která nabízí každému možnost realizovat svůj vlastní styl. Může jím být trendy retro, cool nový look, nebo protě veselé sportovní barevnost.

Běžecké větrovky

Nadčasový a neotřelý design, to je běžecká bunda Nike Windrunner – stálice mezi modely Nike už více než padesát let. Bunda si zachovala svůj typický střih, který se jen částečně oprášil a přizpůsobil dnešním potřebám.

Co naopak zůstalo, je logo Nike kurzívou, osmdesátkové barevné kombinace a pevný lehce pomačkaný nylon, který dodává modelu ten správný vintage vzhled. Společně s větrovkou přináší Nike doplňkovou mikinu s výraznými zipy ve dvou barevných provedeních.

Seprané tóny s módními odstíny

Energická kolekce bot obsahuje pět nových modelů z rodiny Air Max – Nike Air Max 200, Nike Air Max 270 React, Nike Air Max Tailwind IV, Nike MX-720–818 a Nike Air Max 720. Každý model dostal zbrusu nový barevný kabát, který kombinuje seprané tóny a pastelové barvy s výraznými energickými kombinacemi.

Nové modely triček NSW Tee Collection

Tahle série designů přichází tak akorát včas – ideální na léto 2020! Unisex střihům vévodí psychedelické tvary, batika a nebo odkazy na devadesátkové sci-fi seriály (The Swoosh is out there!) Bystří pozorovatelé najdou na tričkách i poštovní adresu hlavního sídla Nike.

Bylo – nebylo: Nike se zrodilo

Bohyně vítězství Niké pravila: “Just Do It.” A tak se stalo. V roce 1971 se z Blue Ribbon Sports stal Nike. Ten si postupně propracoval cestu na vrchol sportovní pyramidy. V dnešní době jako výrobce cool sporty oblečení a bot zhlíží na ostatní značky ve hře, udává tempo mnoha sporty trendů a na kontě má plno cool kousků – od ikonických modelů sneakers, přes trička a legíny až po větrovky a mikiny.

Zdroj foto: Nike

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Nike, novinky, tenisky, sneakersky, sportovní oblečení, větrovky, trička,