Zara 2011: Kolekce podzim/zima 2011

Zara 2011: Kolekce podzim/zima 2011

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Také vás zajímá, jaká je letošní podzimní kolekce značky Zara? V tom případě je tento článek určen přesně pro vás, dnes se totiž podíváme na vybrané modely a zhodnotíme nejnovější kampaň Zara podzim/zima 2011. Ale nejprve si značku Zara představíme podrobněji.

O značce Zara

První obchod značky Zara, nabízející krom oblečení i doplňky a obuv, byl otevřen ve Španělsku již v roce 1975, má tedy za sebou takřka čtyřicetiletou existenci. V žádném případě se však nejedná o „out“ a „zastaralou“ značku s nádechem zatuchliny, naopak! Značka Zara každoročně nabízí velmi svěží a mladistvou módu plnou barev a prezentuje ty nejstylovější i nejodvážnější módní novinky. Značka Zara je sama o sobě velmi trendy a nesmírně populární. O tom svědčí i to, že disponuje více než 1300 obchody v 68 zemích světa – Českou republiku nevyjímaje. Nakonec zmiňme, že značka Zara je součástí skupiny Inditex, podobně jako například značka Bershka.

Zara letos na podzim

Nová kolekce Zara podzim/zima 2011 je zejména plná trendů! V oblečení se připravte se jak na klasické a elegantní trenčkoty, tak také na všudypřítomné flitry, pánský styl i opulentní „chlupaté“ kabátky. Co se týče doplňků – zaměřte se na kabelky, ty Zara jsou letos na podzim přímo úchvatné! Pokud milujete krapet extravagantní a veselé doplňky, přijdete si na své. Kabelky Zara hrají i na podzim pastelovými barvami, „krotí“ hadí vzory a nebojí se metalízy! V obuvní kolekci Zara podzim/zima 2011 pak najdete jak klasické dámské lodičky a polobotky, tak také vysoce trendy vysoké šněrovací boty, oxfordky a tak trochu „pánské“ modely na platformě. Kombinujte je s kabelkami a budete na každém kroku cool!

Dejte stop nudě a fádnosti, rozveselte potemnělé podzimní ulice českých měst v modelech španělské značky Zara! Nebojte se trendů a experimentujte s nimi bez obav – vždyť móda je jen hra. Vsaďte tento podzim na kvalitu, inspirujte se například u zde představených fotek z nejnovější podzimní kampaně značky Zara!

Zdroj: www.zara.com, www.sunrainly.com
Foto: Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: Zara, kampaň Zara podzim/zima 2011, kolekci Zara podzim/zima 2011, kabelky Zara, Zara 2011