Reserved 2012: Žhavý jarní lookbook je tady!

Reserved 2012: Žhavý jarní lookbook je tady!

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

I když nás stále sužuje zima a velký mráz, mílovými kroky už se blíží jaro. Takže proč se už neseznámit s jarními módními trendy. A jaké ty trendy jsou? Jaro 2012 ovládnou harmonické variace barev, pohodlí, volnost, vzdušnost a svěžest. Nemusíte se bát ani florálních vzorů nebo grafických pruhů. Buďte provokativní, rozmarná i svěží a užijte si s radostí letošní jaro!

Reserved se nejnovějších módních trendů rozhodně nebojí a přináší vám senzační kolekci módního oblečení pro jaro 2012. Pojďme se tedy na jarní Reserved 2012 společně podívat.

Reserved 2012: Lookbook

Přivítejte jarní období se šmrncovními šaty nebo stylovou sukní od Reserved. Oblečte se do kytek, pruhů nebo do jednoduchých barev a očarujte ostatní módními trendy.

Máte rády ležérní styl? Oblečte se do komfortních kalhot nebo šortek, které doplňte módním pruhovaným trikem, svetříkem a dalšími doplňky a užívejte si probouzení přírody ve svém.

Pokud je ještě počasí chladnější, můžete svůj dokonalý jarní „outfit“ doplnit elegantním kabátem nebo sakem. Staňte se královnou jara s jarní kolekcí Reserved 2012.

Přišel čas se už poohlédnout po nějakých novinkách do Vašeho šatníku, navštivte" prodejny Reserved":http://www.mapaobchodu.cz/…ky/reserved/ ve Vašem oblíbeném nákupním centru. Seznam nákupních center, ale také obchodů a spoustu dalšího najdete na portále www.mapaobchodu.cz.

Zdroj: BananaStock / ThinkStock, www.bvv.cz, www.reserved.com
Seznam prodejen Reserved v ČR: www.mapaobchodu.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Jarní oblečení, Jaro 2012, Reserved, Reserved Jaro 2012, Jarní kolekce 2012, Reserved oblečení, Reserved doplňky, Reserved šaty