Dámské značkové čepice, inspirujte se

Dámské značkové čepice, inspirujte se

Kategorie: Čepice, klobouky

Sponzorované odkazy

Domníváte se, že se ve vašem šatníku nachází vše co potřebujete? Myslely jste opravdu na všechno? Pokud ano, pak jste šťastná žena. Pokud váháte, pak čtěte dál. Velké množství žen totiž často zapomíná na čepice.

Mnohé ženy volí místo hřejivé čepice kapuci, která ovšem není natolik teplá a ani slušivá. Změnily-li jste na dámské čepice názor, pak zkuste e-shop Viamoda.cz. Tam můžete zakoupit kvalitní značkové čepice, které sluší opravdu každé.

Dámské čepice bohužel nepatří mezi oblíbené módní doplňky. Mnoho žen si myslí, že jim nesluší či jim po nich takzvaně elektrizují vlasy. Ovšem vybere-li si tu správnou čepici, pak se vám jistě dostane vytouženého tepla i vzhledu. Chladné počasí nás doslova nutí oblékat se teple a chránit tak i svoje uši a hlavu. Ne nadarmo se říká, že až třetina tělesného tepla uniká z hlavy.

Velmi pěkně vypadají dámské čepice Guess. Čepice jsou ozdobeny blýskavými kamínky, často znázorňující právě zmiňovanou značku. Nízký střih čepice sluší každé, zejména k rozpuštěným vlasům.

zdroj: http://www.viamoda.cz/
foto:Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: zimní čepice, kulichy, kulich, čepice na zimu, dámské čepice, čepice, značkové čepice