Oblečení Cropp Town má styl, stačí si jen vybrat!

Oblečení Cropp Town má styl, stačí si jen vybrat!

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Letní boty, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka, Zimní boty

Sponzorované odkazy

Chcete do svého šatníku zařadit něco originálního, co se běžně nenosí? Jste fanoušek slavných filmů, komiksů nebo hudebních skupin? Pak vás jistě potěší podzimní nabídka stylového obchodu Cropp Town.

Ukažte svůj styl

Podzimní kolekce je rozdělena do několika skupin. Jste fanouškem Star Wars nebo světoznámých komiksových superhrdinů? Pak budete nadšeni tím, co v obchodě Cropp Town najdete. Vyzkoušejte trička s Wonder women, nebo mikinu s logem Star Wars. Určitě si vás všimne nejeden člověk v okolí.

Pokud zrovna nejste fanda této kategorie, pak máte na výběr z mnoha dalších skupin. Hudební fandové můžou obohatit šatník kousky se skupinou Gorillaz. Fandové street artu pak kolekcí Krik. Dále je na výběr kategorie Angry birds, Vibration, Moustache a další.

Mimo již zmíněné styly, najdete v obchodu také běžnou kolekci oblečení. Jak pro dámy, tak i pro pány je nabídka opravdu široká. Dámy si mohou vybrat z široké nabídky pestrobarevných kalhot, přidat tričko, nebo svetřík a doladit to stylovou koženou bundičkou, nebo vypasovaným sáčkem. Za takto sestavený komplet se nemusíte stydět a vyrazit klidně na párty, kde váš outfit stoprocentně ocení. Pokud se vám to zdá málo, doplňte to kabelkou značky Vibration.

Pánové předveďte se

Stejně tak mají na výběr i pánové, kteří se mohou proměnit v několik variant bohémů. Je libo stylový skejťák, nadšený fanoušek nebo elegán? Vezměte dámy své protějšky do obchodu Cropp Town a uvidíte, že pro tentokrát budou rádi nakupovat i oni.

Kolekce samozřejmě obsahuje také doplňky, které se na chladné počasí určitě vyplatí. Vyberte si z široké nabídky šál, pletených čepic a rukavic. Až bude potřeb, pěkně vás zahřejí. Návštěvu obchodu Cropp Town, můžete završit nákupem bot od balerín po kozačky. Rovněž pánové mohou vybírat z nabídky pruhovaných barevných šál, čepic a rukavic a doplnit to botami.

zdroj: http://cropp.com

Sponzorované odkazy