Zimní sezóna se blíží: Popadni snowboard a vydej se na svah!

Zimní sezóna se blíží: Popadni snowboard a vydej se na svah!

Kategorie: Dámské oblečení, Hodinky, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Zimní boty

Slunečné počasí nemůže nijak zastínit skutečnost, že zima se blíží sedmimílovými kroky. Milovníci zimních sportů se už určitě nemohou dočkat, a proto přinášíme následující článek, ve kterém si mohou udělat představu o aktuální nabídce sportovního vybavení na zimu 2012. Předpovědi slibují nízké teploty a spoustu sněhu. Kdo zaváhá, ten nepojede – samozřejmě že na snowboardu.

Snowboardy patří mezi nejčastější sportovní vybavení, bez kterého si nelze zimu dnes již vůbec představit. Čerstvě napadaný prašan, uježděná sjezdovka jsou společně se snowboardem tou jedinečnou kombinací, jež nedá žádnému jezdci spát. Snowboard, to je především spousta zábavy, ale najdou se také rizika. Proto je dobré nebát se investovat do kvalitního zboží. Míra kvality je přímo úměrná míře spolehlivosti, o níž jde na vrcholcích hor především. Abyste si užili co největší požitek z jízdy, je třeba zvážit hned několik věcí. V prvé řadě to je samozřejmě vlastní prkno.

Snowboardy, oblečení, doplňky

Mezi množstvím zákazníků prověřené značky se řadí bezesporu Burton, Nitro a Ride. Posledně jmenovaná značka nabízí množství velmi zajímavých designů, které se budou na sněhu opravdu vyjímat. Ať už si vyberete opravdu pestrobarevná provedení Ride snowboard, anebo se přikloníte spíše k decentnějším ztvárněním, jež se ovšem mohou vyznačovat intenzivními barvami, vždy si můžete být jisti, že si autoři dali na zpracování záležet. Samozřejmě je třeba upozornit také na skutečnost, že čím barevnější design, tím bezpečnější je pohyb na sjezdovce. Pokud tedy uvažujete o koupi snowboardu pro děti, určitě stojí i tato vlastnost za zvážení.

Snowboarding ovšem přirozeně není jen o prknech, vázání a boardbagu. Neméně důležité je vhodné oblečení a doplňky. Burton snowboard, Nitro snowboard, v obou případech se jedná o jedinečnou kombinaci kvalitního zpracování. Základem snowboardového oblečení jsou kvalitní, pevné, avšak pružné snowboardové boty. Potom to je především zimní bunda. Voděodolné materiály se výborně doplňují s prodyšností, aby byl vlastní tělesný pohyb co nejpohodovější.

Na ruce patří rukavice, na hlavu zase čepice anebo sluchátka. Sluchátka Skullcandy se dostanete v rozmanitých modelech – od špuntů do uší po opravdu masivní tvary -, které rozhodně využijete nejen na sněhu, ale také ve městě. V neposlední řadě bychom doporučili podívat se po vhodných hodinkách. I na kopci je třeba zůstat nohama na zemi, a proto věnovat pečlivou pozornost času. Hodinky Rip Curl jdou výborně v duchu prknových sportů, a snowboarding není výjimkou. Zimní sezóna začíná právě teď.

zdroj: http://www.templestore.cz

Štítky: sluchátka Skullcandy, hodinky Rip Curl, Niko snowboard, Burton snowboard, Ride snowboard, snowboardy, snowboardové boty, snowboardingové boty, boty na snowboard, prkno, boardbag, sluchátka