Valentýn 2013 s New Yoker!

Valentýn 2013 s New Yoker!

Kategorie: Dámské spodní prádlo, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Milé dámy, máme tady únor a s ním i oblíbený svátek všech zamilovaných Valentýn! Přemýšlíte čím letos svého miláčka potěšit a nic vás nenapadá? Pak mám pro vás řešení. Překvapte s luxusním spodním prádlem New Yorker. Značkový obchod New Yorker nelenil a připravil pro vás kolekci smyslných kousků spodního prádla, které rozhodně stojí za to omrknout. Přiznejme si dámy, který muž se rád nepodívá na ženu v krásném spodním prádýlku?

Nevinná kráska nebo svůdná koketka?

Celou smyslnou valentýnskou kolekci New Yorker provází krajky všeho druhu. Valentýnská kolekce spodního prádla obsahuje sexy červené a černé barvy, ale také nevinnější jemné odstíny růžové a bílé. Vše je doplněno krajkami, aby prádlo působilo svůdněji a luxusněji. V nabídce můžete objevit jak klasické kombinace podprsenky a kalhotek, tak svůdné korzety s řasením nebo saténové košilky. Co samozřejmně v této sexy kolekci nesmí chybět, a na co návrháři mysleli, jsou podvazkové pásy a podvazky samotné! Opět si můžete vybrat z široké nabídky barev. Je libo krajky, vzory, nebo klasickou jednoduchost? Všechno je dostupné. Stačí si vybrat a nakombinovat ty pravé k spodnímu prádlu, co jste si vybrala a pak už jen okouzit vašeho drahého. Věřte, že s tímhle prádýlkem máte úspěch zaručen.

Pokud jste zamilovaná čerstvě a ještě si netroufáte odhadnout, co se vašemu miláčkovi bude líbit, vezměte ho sebou, ať vám s výběrem pomůže! Nejen, že to pro vás oba bude pěkně vzrušující, ale taky pohled na vás v sexy spodním prádle New Yorker ho pořádně nažhaví. A jestli se vám drahého podaří okouzlit dostatečně, možná budete mít i to štěstí, že vám nejen spodní prádýlko vybere, ale dokonce i zaplatí!

Říkate si, že potom už to nebude překvapení? Zapojte fantazii a ukažte například krátky sexy taneček. Uvidíte, že bude natěšen ještě víc, než v obchodě New Yorker. A co víc si můžeme milé dámy přát, než mít doma spokojeného muže, v tak krásný svátek, jako je Valentýn!

zdroj:www.newyorker.de

Sponzorované odkazy