Marks & Spencer 2013:  Jarní kolekce ve filmovém stylu 50 let

Marks & Spencer 2013: Jarní kolekce ve filmovém stylu 50 let

Kategorie: Dámské spodní prádlo, Legíny, Oblečky pro zvířata, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Známý anglický značkový obchod Marks & Spencer přináší novou jarní kolekci, ze které bude nadšená každá milovnice módy i filmu. Jak už může název napovídát, návrhaři se nechali inspirovat filmovým stylem padesátých let, pro který byly typické objemné, strukrutované a geometrické tvary. Nechte se unést dobou minulou a pokochejte se novou kolekcí Marks & Spencer Cinematic Spring collection.

Dvakrát hurá geometrii

Není nezvylké, že v módním průmyslu se využívají všemožné nápady, které oblečení ozvláštní a oživí. Pro tuto příležitost jsou jako dělané geometrické tvary, což už věděli padesátých let. Nejen, že vypadají dobře a zajímavě, ale dokáží i z kousku obyčejné látky vykouzlit krásný módní kousek. A jak už to tak bývá módní trendy se vracejí. V nové jarní kolekci Marks & Spencer jsou navíc doplněny o květy, které ještě více ozvláštní. Zavítejte kolekci prozkoumat a vyzkoušejte šaty, sukýnku nebo blůzu těchto návrhů.

Květy nesmí chybět

Jelikož se jedná o jarní kolekci nechybí ani květované vzory, které například najdete u zajímavě řešeného sáčka. Stačí doplnit bílou blůzkou a kalhoty a máte dokonalý módní kousek, ve které budete rozhodně in.

Samozřejmě nechybí ani jednoduché kousky pro ženy, které si na extravaganci příliš nepotrpí. V kolekci můžete najít jemné bílé košile, ale také barevné kalhoty, decentní šedé šaty, nebo tička s tolik oblíbeným vzorem moustache. Jarní kolekce Marks & Spencer je plná veselých barev, bez kterým by se jaro neobešlo, takže hurá do obchodu to vyzkoušet!

zdroj: www.marksandspencer.com

Sponzorované odkazy



Štítky: padesátá léta, 50. léta, filmový styl, marks and spencer, oblečení na jaro, jarní móda, květované vzory, geometrické tvary