Jarní kolekce TALLY WEiJL: Hravost a svoboda

Jarní kolekce TALLY WEiJL: Hravost a svoboda

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Dámské šaty, Džíny, Jeans, Rifle, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

A je to tady! Nová jarní kolekce TALLY WEiJL dorazil na pulty obchodů! A zda nezklamala svou originalitou? Na to vezměte jed, že ne! Na co se tedy můžete v jarní kolekci těšit?

Divoké, křiklavé, svobodné

Tak by se daly nazvat kousky z kolekce TALLY WEiJL. Nebojte se ale, že oblečení není nositelné. Nabízí se spousta krásného oblečení, které využijete ke všem příležitostem. Jarní kolekci provází hravé vzory, střapce a krajky. Vše je dokonale skloubitelné s ostatními kousky, což vykouzlí originální outfit i z džín a košile. Kolekce TALLY WEiJL nabízí spoustu košil, tunik nebo vestiček, které se do následujícího jarního počasí skvěle hodí. A až nastane opravdové jaro a teplota se vyšplhá k příjemným 20 stupňům, určitě využijete i pestrou nabídku kraťasů v rozmanitých barvách, nebo lehkých sukýnek. V nabídce jsou i džíny a ostatní barevné kalhoty.

Žena mnoha tváří

Předveďte, jak jste flexibilní a kolik krásek se ve vás skrývá. Kolekce nabízí hned několik outfitů pro různé příležitosti. Vyzkoušejte pohodlný svetřík krémové barvy s hlavou leoparda a kalhoty s tímto motivem. Uvidíte samy, jak jednoduché je z těchto dvou kousků vytvořit krásný komplet, ve kterém se budete cítit nejen dobře, ale i sexy. Doplňte kabelkou v příslušné barvě a okouzlujte okolí. Pokud se chcete cítit více sexy ale i decentně, vyzkoušejte lehké bíle šaty se šněrováním, které můžete doplnit barevným svetříkem a psaníčkem. Pokud jste více rebelka, nabízí se i alternativa v černých krajkových šatech. Vhodným doplňkem je džínová vestička. A jako další z mnohých se nabízí i skvělý outfit do školy. Krásná bílá košile se vzorem na ramenou, která už sama o sobě působí velmi vkusně. Můžete ji kombinovat jak s kalhoty, tak se sukní. V obojím budete působit kouzelně.

Navštivte jarní kolekci TALLY WEiJL a vyberete si.

zdroj: www.tallyweijl.com

Sponzorované odkazy