Plážové sukně: Vhodné k plavkám i k tričku

Plážové sukně: Vhodné k plavkám i k tričku

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Když jdeme na pláž či koupaliště přes město, tak nechceme být okukování v plavkách, a proto je skvělým oděvním doplňkem plážová sukně, která je praktická, elegantní či sportovní a nápaditá. Plážová sukně je ideální pro horké letní dny a okouzlí vaše okolí svými květinovými vzory a nápaditými letními barvami.

Materiálem je bavlna či viskóza, která je oblíbená pro svou lehkost a poloprůhlednost. Většina sukní je v módním provedení mini střihu a mnohdy doplněna rozparky. Pro méně odvážné jsou tu však i délky nad kolena či pod kolena a také méně nápadné barvy jako písková, hnědá či pastelové barvy modrá, žlutá a jiné. Zavinovací plážové sukně si obléknete pomocí ozdobné mašle na boku, sukně s gumou jen natáhnete. Není nic pohodlnějšího.

Plážovou sukni si můžete zakoupit společně s plavkami a být komplet od hlavy až k patě v jednom vzoru, ale pokud umíte barvy kombinovat a rády obměňujete své plavky, kupte si sukni, která bude kombinovatelná s více druhy plážového úboru. Co se týče letního oděvu, nemusíte se bát vzorů ani barev, nic není tabu. Také máte na výběr, pokud jde o styl sukně. Ke sportovním typům se více hodí jednoduchá plážová sukně s výrazným geometrickým potiskem a pro romantiky je vhodnější řasení a květinový vzor.

A kde zakoupit plážovou sukni? V každém obchodě, kde prodávají plavky, by měli mít tento doplněk k zakoupení, ale pokud plavky již máte, můžete plážovou sukni sehnat také například ve firmě Otto, Quelle, Neckermann či Litex v cenovém rozmezí od 500 do 900 Kč.

zdroj: http://www.otto-shop.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: plážové oblečení, plážová sukně, sukně, zavinovací sukně, plavky