Letní šaty: ideální ženský oděv

Letní šaty: ideální ženský oděv

Kategorie: Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Letní žár a letní šaty, zaručená kombinace pro všechny dámy. Na stoupající teploty, které jsou s létem odnepaměti spojené, je třeba reagovat vhodným oděvem. Ryze ženskou zbraní představují v tomto ohledu šaty. Letní šaty jsou nejen extrémně pohodlné, ale na ženské postavě vypadají přímo úchvatně. Zdůrazněním typicky ženských křivek se postarají o nejen zaujatý pohled a vám dodají potřebné sebevědomí. Léto je časem výzev. Kdo se jich nezalekne, pro tu tady máme horký tip na letošní léto.

Letní šaty pokrývají prakticky všechny příležitosti, jimiž se léto vyznačuje. Chcete si jen tak vyrazit do města a pobavit se? Máte v plánu zajet na hudební festival? Anebo se raději vydáte na luxusní městskou party? Tohle všechno a ještě mnohem více bude patřit létu 2013, ať už jej strávíte kdekoli. Co si ale k tomu na sebe vzít? Které dámské šaty vybrat?

Pro první příležitost jsou ideální šaty Roxy. Takový model Locals Only má vše, co letní šaty mají mít: něžně působící úzká ramínka, délku nad kolena opticky prodlužující vaše nohy, květovaný vzor a červený pásek dodávající tomu všemu patřičný šmrnc. To šaty Horsefeathers ve verzi Breathless sázejí na eleganci. V tmavě modrém provedení působí vznešeně a z vás učiní okouzlující dámu večera. Letní zábavu zastupují kousky Good Vibes a Midtown Rasta. Pokud je hudba váš život a bez festivalu si neumíte představit žádnou dovolenou, potom tady jsou šaty Vans, které to se třemi barevnými pruhy dokonale stvrzují. A to ani nemusíte vycestovat na Jamajku.

Léto je zkrátka období, kde si každý najde to své. Každý přitom chce dobře vypadat. Dámy k tomu mají jedinečnou příležitost v podobě letních šatů. Tento výslovně ženský oděv nenechá nikoho na pochybách, že toto léto si umíte náležitě užít. Letní relaxovaní, ať už strávené aktivně, či pasivně, je už za rohem.


Šaty Roxy Locals Only, 1543 Kč


Šaty Horsefeathers Breathless, 1290 Kč


Šaty Horsefeathers Good Vibes, 1190 Kč


Šaty Vans Midtown Rasta, 845 Kč

Sponzorované odkazy