Dámské hodinky: Guess, Esprit i Festina stále lákají

Dámské hodinky: Guess, Esprit i Festina stále lákají

Kategorie: Hodinky

Mezi jedny z nejpopulárnějších značek hodinek patří přinejmenším v odvětví dámského sortimentu Guess, Esprit a Festina. Není příliš důvodů, proč by tomu mělo být jinak. Všechny tyto značky sázejí na unikátní design, který se snoubí s vysokou kvalitou těchto hodinek. Jak známo, dámské hodinky neslouží pouze k ukazování času.

Ať je tato funkce dnes sebevíce důležitá, třebaže s všudypřítomnými mobilními telefony vcelku nahraditelná, je to zvláště jejich vzhled, který z nich dělá prvotřídní módní doplněk. Hodinky pro ženy ztělesňují vše, co se ženskosti týče. Na rozdíl od pánských modelů vynikají především svou útlou konstrukcí, mohou být výstřední i elegantní a nechybí ani populární barvy, jako je například růžová či bílá.

Nyní se seznámíme s několika značkami, které nabízejí krásné a poměrně dostupné dámské hodinky v opravdu rozsáhlé typové nabídce. Společnost Festina patří k základním kamenům švýcarského hodinářství. Jako taková se pyšní především kvalitním zpracováním a technickou dokonalostí, tudíž si můžete být jisté, že s touto značkou vás rozhodně časté návštěvy hodináře rozhodně nečekají. Dámské hodinky Festina jsou nanejvýš spolehlivé. Jejich velkou oblíbenost nejen na českém trhu pak podtrhává příznivá cena, jež kvalitu hodinek snad i přesahuje.

To dámské hodinky Guess a Esprit mají původ spíše v oděvním průmyslu. Obě tyto značky jsou neodmyslitelně spojeny s luxusním módním oblečením a takové jsou i jejich hodinářské výrobky. Ačkoli pokrývají poměrně pestrou paletu jednotlivých modelů, to charakteristické pro obě značky je zejména zdobnost. Dámské hodinky Esprit, stejně jako ty od Guess, vynikají svým zářně okouzlujícím vzhledem, dávajícím jednoznačně na srozuměnou, kdo je tady královnou večera. S takovou se nepochybně dostanou do vaší pozornosti. Značky Guess a Esprit jsou zárukou vkusu.


Hodinky Festina, 3290 Kč


Hodinky Guess, 3950 Kč


Hodinky Esprit, 2550 Kč

Foto: Thinkstock

Štítky: hodinky, dámské hodinky, dámské hodinky Esprit, dámské hodinky Guess, dámské hodinky Festina, Festina, Esprit, Guess