Dámské a pánské plavky 2013: Co přinese toto léto?

Dámské a pánské plavky 2013: Co přinese toto léto?

Kategorie: Plavky

První letní den už máme za sebou a ten, kdo se podle toho ještě nezařídil, by tak měl co nejrychleji učinit. A to navzdory tomu, že zatím to venku zrovna na léto nevypadá. Časy vysokých teplot, slunných dní a horkých nocí však bezesporu přijdou, a pokud ne u nás, tak zaručeně na jih od nás. Koupání u moře bude i letos patřit k častým způsobům trávení české dovolené a k tomu musí být člověk vybaven. Čím? No samozřejmě vzhlednými a kvalitními plavkami. Pro pány i dámy se letos otevírá opravdu pestrá nabídka modelů a vzorů. V tomto článku si představíme značku 69slam, která pestrost sortimentu, jaká je pro tento rok příznačná, dokonale odráží.

Plavky pro ženy

Dámské plavky 2013 budou letos zářit barvami a roztodivnými vzory. Léto je obdobím dobrodružství, pohody a zábavy, takové jsou i plavky 69slam. Stačí se podívat na jednotlivé modely a je jasné, že s nimi se nikdo nudit nebude. Hitem letošního léta budou stále dámské monokiny, ovšem zabodujete také tehdy, když si na sebe vezmete dvoudílné plavky. A proč si nekoupit oba modely? Pro dokonalé opálení to je téměř povinnost. Stejně tak je možné jednotlivé díly plavek kombinovat. Samozřejmě je třeba přitom klást důraz na vhodné sladění barev, ale s tím si už určitě poradíte. Velmi dobře vypadají různé kombinace jednobarevných plavek s pestrými vzory.

Plavky pro muže

Pánské plavky 2013 mohou být také pěkně divoké, ale stejně tak si na to své přijdou všichni ti, kteří upřednostňují jednoduchý vzhled a decentní look. A stejně jako v případě dámských plavek, také v tomto odvětví si můžete vybírat z různých délek. Klasicky pánskou variantou jsou šortky s délkou po kolena, ovšem volit můžete také kraťasy do půli stehen. Pánské plavky značky 69slam jsou moderní a nepochybně osloví vyznavače aktivního životního stylu. Toto léto je třeba si užít se vším všudy, to znamená také s povedenými plavkami.

Štítky: dámské plavky, pánské plavky, plavky pro ženy, plavky pro muže, 69slam, pánské plavky 2013, dámské plavky 2013, dvoudílné plavky, jednodílné plavky, šortky