Pánské kalhoty aneb odložte džíny!

Pánské kalhoty aneb odložte džíny!

Kategorie: Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Drtivá většina mužů, zejména mladšího věku, nejraději nosí pohodlné džíny. Jednak proto, že je to již tradiční část oděvu, a také si příliš nemusí lámat hlavu s tím, co s džínami zkombinují. Ke klasickým modrým džínům se totiž hodí téměř každé tričko, mikina i bunda. Ovšem každý muž by neměl zapomínat i na kalhoty jiného typu, než jsou džíny.

Stylové pánské kalhoty neodmyslitelně patří ke každodennímu oděvu mužů, stejně svíčky na narozeninový dort. Záleží jen na Vás, zda jejich nošení budete brát vážně, nebo se o jejich výběr nebudete příliš zajímat. Na trhu je samozřejmě nepřeberné množství kalhot různých střihů, z nejrůznějších materiálů – elegantní manšestrové či strečové modely do práce, či sportovní kalhoty pro volný čas.

Pánské kalhoty, zdroj: MayLee213.comPánské kalhoty, zdroj: MayLee213.com

Narušení každodennosti

Každodenní rituály si vyžadují pestrost. Stejně tak nošení kalhot. Dlouhé kalhoty v šatníku většiny pánů se nesou v odstínech modré, případně se tam najde i pár černých kusů. To však bývá vrcholem jejich kreativity. Pánská populace si totiž dopřeje něco béžového nebo bílého, jako oděv spodní části svého těla, výhradně v teplejších měsících, jestli vůbec.

Modrá je sice tradiční barvou, jak v mužské, tak v ženské konfekci, ale modré džíny opravdu nejsou žádnou novinkou. V této sezóně navíc letí vzorované a barevné kalhoty, takže pánové, je čas oživit šatník.

Kalhoty v modré barvě, zdroj: MayLee213.comKalhoty v modré barvě, zdroj: MayLee213.com

Kalhoty v bordó?

Mnozí muži milují barevné oblečení, ale jen co se vrchní části týká. Na pestrobarevná trička, vesty, mikiny, svetry či bundy nedají dopustit, zásadně však v kombinaci s klasickými džínami, přinejlepším s černými kalhotami. Může to být buď proto, že nevědí, jak by kombinovali zbytek svého oblečení s barevnými kalhotami, anebo jednoduše nechtějí být výstřední. Kdy jindy je však čas odlišit se od davu, když ne nyní?

V kalhotách v bordó barvě si Vás hned každý všimne a dosáhnete jimi o mnoho výraznější vzhled. Jestli se bojíte barevných kombinací, jednoduše je slaďte s bílou či černou košilí. Tím nic nezkazíte.

Kalhoty v bordó barvě, zdroj: MayLee213.comKalhoty v bordó barvě, zdroj: MayLee213.com

Klasické barvy znační eleganci

Muže, kteří uznávají radši klasiku, by mohly zaujmout šedé kalhoty, jež sice nejsou tolik výrazné, ale oproti džínové kultuře to bude příjemná změna.

A nakonec bílé kalhoty. Právě tato barva kalhot by rozhodně neměla být zanedbávaná a zatracovaná, protože muže omlazuje a při vhodně zvoleném úzkém střihu může dodat chybějící sexappeal. K bílým kalhotám se dokonale hodí černá košile. Tato nesmrtelná barevná kombinace ženy nikdy neomrzí.

Pánové, vyražte proto do obchodů a oživte svůj šatník novými trendovými kalhotami!

Kalhoty v tmavé barvě, zdroj: MayLee213.comKalhoty v tmavé barvě, zdroj: MayLee213.com

Úvodní obrázek zdroj:C1RCAMode.com

Sponzorované odkazy



Štítky: pánské kalhoty, kalhoty pánské, džíny