Potěšte svého partnera originálním dárkem

Potěšte svého partnera originálním dárkem

Kategorie: Hodinky, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Šperky, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Takřka ve všech článcích se stále dovídáte, jak zhubnout, které líčení zvolit na party a kterým trendům dát přednost, přičemž málo kde se dočtete, co pořídit vaší drahé polovičce, když má narozeniny, jmeniny, významné jubileum a nebo, když mu během svých nákupních maratonů, chcete prostě jen udělat radost symbolickou drobností. Tentokrát se tedy zaměřme ryze na mužskou zónu a na ty dárky, které je potěší či vykouzlí šťastný úsměv.

Originál pouze pro něho

K svátku můžete partnerovi koupit praktickou peněženku či láhev jeho oblíbeného koňaku, nebo budete pro jednou vysoce originální a vsadíte na něco, co zaručeně pobaví. Skvělým tipem jsou vtipná trička s netradičními motivy, které sice nenajdou uplatnění například v kanceláři či na schůzce s obchodním ředitelem, ale na zahradní party, v kruhu přátel či na dovolené, bude váš muž za hvězdu a vtipálka celé party. Vybrat si můžete z již existujících variant a nebo nechte vyhotovit něco extra, co mu připomene společné chvíle, zábavný příběh, napínavý zážitek a nebo prostě a jednoduše vás.

Potěšte svou originalitou, autor: lawliPotěšte svou originalitou, autor: lawli

…když chcete investovat

Pokud spolu již nějaký ten rok žijete a plánujete společnou budoucnost i nadále, je dobré do narozeninového či Vánočního dárku přeci jen trochu zainvestovat a obzvláště pak v případě, že na vás partner také nešetří. V tomto ohledu se řiďte jeho vkusem a stylem a samozřejmě ženskou intuicí. Někoho potěší luxusní kravata, jiného kožená peněženka a sázkou na jistotu jsou vždy prvotřídní hodinky nejprodávanější značky, které slouží jako dokonalý módní doplněk.

Nebojte se šperku

Při hledání toho nejvhodnějšího dárku pro milovanou osobu, by vás asi nikdy nenapadlo, vejít do klasického klenotnictví, kde se třpytí náušnice a monstrózní náhrdelníky. Doby se ale radikálně mění a i muži si sem tam potrpí na nějakou drobnost z obchodu se šperky. Řeč může být o jednoduchém prstenu, který bude projevem vaší lásky, nebo také o luxusních manžetách, které oblek pozvednou na vyšší úroveň, aniž by si partner připadal ,,vyšperkovaně".

Zážitek místo hmotného daru

Máte-li pocit, že vašemu muži nic nechybí a největší radost mu uděláte zážitkem, jděte rozhodně tímto směrem. Zde je vaše pole působnosti dosti široké, neboť můžete vybírat od sportovních pobytů, přes adrenalinové sporty až po wellness víkendy či gurmánská menu v luxusních restauracích. Koneckonců, vy svého partnera znáte nejlépe a proto je výběr a konečné rozhodnutí pouze ve vaší režii.

Manžety jsou rovněž skvělým dárkem, autor: neimanmarcusManžety jsou rovněž skvělým dárkem, autor: neimanmarcus

Štítky: dárek pro muže, tričko s potiskem, hodinky casio, šperk, manžety, originální dárek, nakupování