Netradiční dárek, nebo radost pro vás

Netradiční dárek, nebo radost pro vás

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Legíny, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Tisk není jen o šanonech, plakátech a vizitkách. V dnešní době již ne. Jeho cílení je mnohem širší a pojímá dnes i oblečení. A to nejen jednoduchý potisk, ale mnohem víc!

Alespoň tak to platí o firmě Procentrum Design, s.r.o., která vznikla původně jako zakázková tiskárna pro potisk textilu. Dnes dělá mnohem více. Aktuálně navázala spolupráci s českou značkou LS Desing, s níž vydala kolekci sportovního indoor oblečení.

z kolekce LS Designz kolekce LS Design

Kolekce LS Desing

V oblečení od firmy LS design vyniknete ve fitku i v posilovně. Typickým rysem všech kolekcí je transparentní síťovina, která zákaznicím dodává výjimečnost a „sexylook“. Díky vysokému pasu legíny z kolekcí LS Desing drží na svém místě při všech sportovních pohybech a aktivitách, a zároveň vám krásně zpevní oblast bříška i středu těla.

z kolekce LS Designz kolekce LS Design

Samotné kousky sporty oblečení jsou vyrobeny z pružného materiálu odvádějící pot, mají zajímavé dynamické linie, síťovinové vsadky a prostřihy. Vše je prodyšné a podporuje odvod potu od těla a cirkulaci vzduchu na pokožce.

Skvělý tip na dárek nejen na Vánoce

Zkuste obdarovat své blízké kousky s celopotiskem od Procentrum Design, s.r.o., a to nejen na Vánoce, ale kdykoli jindy. Třeba k narozeninám, svátku či jinému výročí. Originální a jedinečný!

z produkce Procentrum Designz produkce Procentrum Design

Díky celopotisku od Procentrum Design, s.r.o můžete získat luxusní oblečení. A to ať už jen jeden kousek (pro sebe či jako dárek), nebo objednat několik jako dárek pod stromeček. Pro firmy a živnostníky jsou tu pak v nabídce celé série stovek kusů pro eshopy, kamenné obchody atp.

Procentrum Design, s.r.o. vám dodá kompletní fitness oblečení, od legín, topů až po mikiny a tepláky a to vše v dětských i dámských variantách. O tom, že tato značka je opravdu kvalitní svědčí i fakt, že v tomto oblečení cvičí například Kateřina Průšová. Veškerou produkci najdete na instagramovém účtu lsdesign_brand a vše můžete objednat na webových stránkách Procentrum.cz.

z produkce Procentrum Designz produkce Procentrum Design

Procentrum Design s.r.o.

Firma Procentrum Design, s.r.o. vznikla v roce 1993 jako zakázková tiskárna pro potisk textilu. Od počátku poskytuje klientům kompletní služby, které neustále rozvíjí. Má moderní prostory a kvalitní vybavení pro přímý, transferový a sublimační tisk. Všechny tyto technologie jsou podporovány pomocnými provozy (DTP, příprava sít, balírna, doprava), které odpovídají evropským standardům i normám na ochranu životního prostředí. Pro kvalitní a rychlé splnění zakázky zajišťují kompletní servis zadavateli.

z nabídky Procentrum Designz nabídky Procentrum Design

V praxi to znamená, že veškerou korespondenci, zadání zakázky, zpracování tiskových podkladů, přípravu šablon, nátisk vzorků, vlastní tisk zakázky a balení zajišťuje vlastními pracovníky. Jejich zkušenosti umožňují již při zadání zakázky optimalizaci tisku a to jak v cenách, tak i ve výběru potiskovaného materiálu.

Zdroj foto: Procentrum.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: LS Desing, Procentrum Design, s.r.o., sportovní oblečení, celopotisk, trička, mikiny, tašky, čepice, kšiltovky, vaky, čelenky