Zářící hodinky, brýle či pásky? Neon doplňky stále v kurzu

Zářící hodinky, brýle či pásky? Neon doplňky stále v kurzu

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Neonové barvy se drží na výsluní už pár let a rozhodně to nevypadá, že by se z něj měly stáhnout. Ne každý má ovšem odvahu k nošení neonek. Ale není to škoda?! Jaro je tu a všechno rozkvétá. Rozkvést můžete i vy!

Jak získat nejlepší cenu?

Hitem poslední měsíců jsou nákupy doplňků v Číně. Mezi nejoblíbenější obchody patří AliExpress, který nabízí dopravu u většiny doplňků zdarma. Za šperky, opasek, hodinky a cokoliv dalšího zaplatíte na AliExpressu zlomek ceny, kterou znáte v českých eshopech. Při nákupu na AliExpressu můžete získat cashback 2 % a více peněz zpět, pokud využijte cashback portály. Mezi nejlepší cashback portály patří podle hodnocení uživatelů portál PlnaPenezenka.cz.

Neonový pásek; zdroj: coreshop.czNeonový pásek; zdroj: coreshop.cz

Pravidla nošení neonových barev

Nošení a kombinování neonových barev má ale svá pravidla. Neonky jsou zrádné a určitě se vyplatí trochu popřemýšlet o tom jak a s čím je zkombinujete. Dobré je vzít si na sebe maximálně dvě různé neonové barvy (žlutá a modrá, oranžová a žlutá…). K nim byste měly zvolit nějaký neutralizující prvek jako je třeba nude barva (tělová), černá či bíla.

Vždy se řiďte tím, že nebudete zahalovat do neonek tu část těla, o které si myslíte, že není dokonalá. Naopak zvýrazněte tu část, kterou se chcete pochlubit. Takže pokud máte větší pozadí, neonové kalhoty si rozhodně nikdy na sebe neberte.

Neonový lak na nehty; zdroj: krasa.czNeonový lak na nehty; zdroj: krasa.cz

Zkuste neonové doplňky

Možná si říkáte, že nejste ten pravý typ na neonové zářivé barvy. Ale nikdo přece neřekl, že se do nich musíte navléknout od hlavy k patě. Popravdě tak nemůže vypadat dobře snad nikdo. Pro začátek zkuste neonovou jen jako jeden kus oblečení. Zvolte třeba pouze zářivý top, sukni, šortky, legíny či vestičku.

Pokud si nevěříte ani na to, ale přece jen byste byla ráda majitelkou nějakého neonově zářivého kousku, zkuste jakýkoliv módní doplněk. Každá z nás má nějaký ten oblíbený. Některá třeba šperky či bižuterii – náušnice, prsteny, náhrdelníky, hodinky nebo náramky. Jiná zase kabelky, tašky, šátky, pokrývky hlavy nebo pásky. Krásně vypadají i neonové lodičky či boty na podpatku (neonová může být jen část – třeba podpatek či špička). Ani použít neonový lak na nehty není špatný nápad.

Růžově neonové hodinky; zdroj: hodinky.czRůžově neonové hodinky; zdroj: hodinky.cz

Neonové plavky a sluneční brýle

Také se pomalu ale jistě blíží léto. Pokud se chystáte na dovolenou k moři budete potřebovat plavky. Ty neonové vypadají prostě skvěle. A až vaše kůže nachytá trochu potřebného bronzu budete v nich vypadat naprosto neodolatelně. Jestli budou zelené, citronové, modré, limetkové, oranžové či růžové, na tom vůbec nezáleží.

Velmi důležité je také chránit naše oči před slunečními paprsky. Věřte, že s neonovými slunečními brýlemi uděláte parádu nejen na pláži.

Neonové sluneční brýle; zdroj: queens.czNeonové sluneční brýle; zdroj: queens.cz

Úvodní obrázek: Martin Abegglen/Flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: neonové doplňky, hodinky, pásky, plavky, sluneční brýle