Dámské plavky 2014 - exkluzivní kousky, kterým neodoláte!

Dámské plavky 2014 - exkluzivní kousky, kterým neodoláte!

Kategorie: Dámské oblečení, Plavky

Léto se každoročně nese ve znamení krátkých sukní, lehkých průsvitných topů a výrazných barev, letos tomu samozřejmě nebude jinak. Co je ale typickým letním modelem, bez kterého zkrátka nelze existovat, jsou plavky, které ve světě módy, nejsou žádným nováčkem.

Již ve 3. století před naším letopočtem, konkrétně ve Starověkém Řecku, tamní obyvatelé během horkých dní mysleli na své pohodlí, které si zpříjemňovali koupáním ve Středozemním moři. Záznamy z této doby jasně dokazují existenci oděvu, který nápadně připomínal dnešní bikiny. Dějiny plavek jsou velmi květnaté, jedno období se lidé nebáli ukázat své tělo, v dalších stoletích jej striktně zakrývali. Dnešní trendy jsou naštěstí nejenom moderní a estetické, ale také komfortní a nejnovější kolekce plavek natolik exkluzivní, že budete mít opravdový problém, vybrat pouze jedny.

Autor: intimiaAutor: intimia

Dvoudílné plavky nejsou pouze bikiny

Když se řekne dvoudílné plavky, většina žen si automaticky vybaví titěrné bikiny, které dokonale sedí top modelkám na plakátech, ale většině obyčejných dam se nepříjemně zařezávají a zakrývají opravdové minimum. Dvoudílná varianta plavek ale nemusí nutně znamenat odhalení všech problematických partií a push up efekt u podprsenky. V kolekcích se najdou také modely, jež dokonale sednou jak boubelkám nebo třeba těhotných ženám, tak štíhlým slečnám s úzkým pasem či chlapeckou postavou.

Co takhle vyzkoušet stylové tankiny, připomínající pohodlný komplet tílka a kalhotek? Pružný svrchní díl z rychleschnoucího materiálu zakryje i objemnější bříško a vy se tak, i na veřejné plovárně, můžete cítit opravdu příjemně.

Autor: intimiaAutor: intimia

Zoufat nemusejí ani majitelky méně obdařeného hrudníku, které v období plavkové sezóny často panikaří. Push up podprsenky dokáží zvětšit objem poprsí až o dvě čísla a pokud zvolíte variantu ve výrazných barvách, opticky si ještě přilepšíte.

Autor: intimiaAutor: intimia

Ať žijí barvy a motivy!

Z široké nabídky tvarů a střihů si jistě vybere každá žena, neboť jsou modely navrženy chytře tak, aby dokázaly zakrýt nedostatky a naopak upozornit na přednosti. Jakmile si zvolíte vhodnou variantu, přijde na řadu dilema ohledně barevného provedení. Dámské plavky 2014 jsou veselé, barevné, v přírodních barvách, čistě bílé i klasické černé. Nemusíte se proto obávat, že by zrovna vaše oblíbená barva, nebyla k mání. Jste-li spíše výrazný typ se snědým opálením, volte jednodušší jednobarevnou variantu. Méne nápadné ženy se světlejší pletí se nemusejí obávat abstraktních motivů, květů, puntíků či trendy pruhů.

Autor: intimiaAutor: intimia

Jednodílné plavky opět letí

Nejedna žena v předchozích letech zanevřela na jednodílné plavky. To je ovšem škoda, neboť i ty mají v módě své místo a možná se budete divit, jak moc trendy a moderní, dokáží být. Pokud k jednodílné variantě přidáte šortky nebo sukni, můžete v nich vyrazit do města, na party, na jachtu s přáteli a samozřejmě se hodí také do bazénu, kde jsou bikiny obvykle nepraktické.

Autor: intimiaAutor: intimia

Článek byl napsaný ve spolupráci s e-shopem www.intimia.cz.

Štítky: dámské plavky, dámské plavky 2014, oblečení, móda, nakupování, léto, letní sezóna