Abyste měla kabelku pro každou příležitost

Abyste měla kabelku pro každou příležitost

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Kabelka je věc bez, které se neobejde žádná žena ani dívka. Nemusíte jich mít desítky, ale s jednou to také nejde. Nemůžete si vzít stejnou na ples a na procházku se psem. Kolik byste tedy měla mít kabelek? A k jakým příležitostem?

Kabelka do školy a do práce

Tuto kabelku nosíte pět dní v týdnu. Je nezbytné, aby vám vyhovovala po všech směrech. Mělo by se vám do ní vejít vše co potřebujete, měla by se vám dobře nosit, také se vám samozřejmě musí líbit. Vybírejte neutrální vzhled, ale měla by být spíš elegantní než sportovní. Myslete na to, že se musí hodit ke kostýmu, ale i k džínám. Takový typ kabelky vám rozhodně nesmí chybět. Neutrální kabelku klasického střihu, kterou lze využít na procházku po městě i do práce, musíte mít ve své skříni minimálně jednu.

klasická kabelka vám nesmí chybět; zdroj: krasne-kabelky.czklasická kabelka vám nesmí chybět; zdroj: krasne-kabelky.cz

Kabelka nebo taška pro volný čas

Pro sportovní typy je vhodná taška s dlouhým uchem, která se dá přehodit přes hlavu a nosit křížem. Tento způsob nošení je super, protože nemusíte nic držet a o nic se starat. Ležérní móda za volný čas vám dovoluje hrát si s barvami a vzory, takže váš outfit můžete volnočasovou taškou krásně oživit.

sportovní taška; zdroj: krasne-kabelky.czsportovní taška; zdroj: krasne-kabelky.cz

Ani párty nebo ples se neobejde bez kabelky

Určitě musíte mít také alespoň jeden kousek určený pro večírky. Fajn je třeba psaníčko, které se hodí k úzkým džínům, sexy minisukni i minišatům. Můžete si vzít i menší kabelku, která je oproti psaníčku praktičtější díky většímu prostoru. Na ples volte kabelku do ruky nebo malou kabelku, kterou zavěsíte na předloktí.

kabelka na ples nebo párty; zdroj: krasne-kabelky.czkabelka na ples nebo párty; zdroj: krasne-kabelky.cz

Tři kabelky jsou minimum

Jak vidíte, je nutné mít alespoň tyto tři kabelky. Klasickou kabelku, kterou lze nosit do práce, do školy i do města. Potom jednu sportovnějšího ražení, pro kterou také určitě najdete uplatnění. A do třetice je to párty kousek, který využijete na plesy, večírky atd.

Úvodní obrázek: krasne-kabelky.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: kabelky, taška