Nejčastější módní chyby plnoštíhlých žen

Nejčastější módní chyby plnoštíhlých žen

Kategorie: Dámské oblečení, Legíny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Nezáleží na tom, jestli je žena štíhlá, vychrtlá nebo má pár kilo navíc. Všechny ženy chtějí vypadat dobře, cítit se pohodlně a sexy. Stejně tak platí, že všechny ženy dělají chyby a dopouští se módních přešlapů, které jim na kráse ubírají. Jakých chyb by se měly vyvarovat boubelky?

1. Ne všechny módní trendy jsou pro vás

Neřiďte se módními trendy a nebo opravdu zvažte, jestli je to to pravé pro vás. Většina nových trendů je totiž určena štíhlých ženám s postavou modelek. Proužky, zkrácené délky ani oversize oblečení není vhodné.

2. Neskrývejte se od hlavy k patě

Když se celá zakryjete, neznamená to, že budete vypadat štíhleji. Krátký rukáv, výstřih, tříčtvrteční kalhoty nebo sukni si klidně oblékněte. Nebudete se přece v létě pařit v roláku a dlouhých kalhotách. A navíc sukně boubelkám sluší.

černou můžete rozsvítit nějakou výraznou barvou; zdroj: Leather fashion fashionista/flickr.comčernou můžete rozsvítit nějakou výraznou barvou; zdroj: Leather fashion fashionista/flickr.com

3. Nechoďte jen v černé

Černá zeštíhluje, to je pravda. Ale proč byste měla být oblečená od rána do večera ve smuteční barvě? Zkuste i jiné tmavší barvy – hnědá, tmavě zelená nebo tmavě fialová a další. Nezapomínejte je ale doplnit i o barevné prvky – šperky, šátky, boty i kousky oblečení.

4. Vyhněte se volným outfitům

Plnoštíhlé ženy si většinou myslí, že když se navléknou do volného oblečení, vše je zachráněno. To není pravda. Volné oblečení vás naopak opticky zvětšuje. Over size oblečení je vyloženě váš nepřítel. Pokud se v něm cítíte dobře, zkuste váš outfit alespoň nakombinovat tak, že volné a úzké oblečení spojíte. Vezměte si třeba volný top a k němu užší džíny.

legíny nesedí každému; zdroj: Tittyboo/flickr.comlegíny nesedí každému; zdroj: Tittyboo/flickr.com

5. Legíny? Ne!

Legíny jsou velmi oblíbené, ale pro boubelky se příliš nehodí. Na nedostatky vyložené upozorňují, což určitě nechcete. Zkuste místo legín třeba strečové kalhoty tmavé barvy. Zeštíhlí a zároveň skryjí celulitidu, kterou legíny naopak velmi nepříjemně zvýrazňují.

Úvodní obrázek: Celebrate her size – appreciation of large women/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, pro plnoštíhlé