Trendy kabelky pro léto 2015

Trendy kabelky pro léto 2015

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Bez kabelky žena nemůže existovat. A málokterá má jen jednu. V obchodech je obrovské množství druhů, takže není možné si každý rok nekoupit alespoň jednu novou. Ale jakou byste si měla koupit právě teď pro léto 2015? Výhodou je to, že letos nemůžete udělat chybu s žádnou, protože se bude nosit opravdu téměř všechno.

1. Kabelka s popruhem přes hlavu

Tato kabelka je snad nesmrtelná. Jaký je důvod? Její neskutečná praktičnost. Každá z nás občas prostě nestíhá. S touto kabelkou není problém se najíst, vyřídit e-maily na telefonu nebo si číst časopis, a to vše při chůzi. Máte naprosto volné obě ruce a to se občas opravdu hodí.

praktická, ale i hezká kabelka s popruhem přes hlavu; zdroj: moda-svatava.czpraktická, ale i hezká kabelka s popruhem přes hlavu; zdroj: moda-svatava.cz

2. Krabicové kabelky

Toto je velmi netradiční typ kabelek. Někdy se jim také říká „boxové“. Vychází to z anglického slova box, což znamená právě krabice. Představte si kabelku, která prostě vypadá jako krabice s uchem a zapínáním. Nejlépe si kupte nějakou hodně barevnou, s květinami a zdobením. Ale v kurzu jsou i jednobarevné.

3. Kabelky s třásněmi

Stejně jako u oblečení se letos budou objevovat třásně i u kabelek. Třásně jsou totiž součástí etno stylu, který je letos in. Ať si koupíte koženkovou nebo plátěnou, jednobarevnou nebo v indiánském stylu, neuděláte chybu.

4. Kožešinové kabelky

Přivítáme zpět také přírodní materiály. Největším hitem budou kabelky s kožešinou. Buď mohou být celé kožešinové nebo jen jejich části. Jsou krásné na pohled a příjemné na dotek. Pokud jste proti nošení kožešin, můžete samozřejmě volit syntetiku. Ušetříte tak nejen zvířátka, ale i svou peněženku.

hebká a stylová kožešinová kabelka; zdroj: eshopparada.czhebká a stylová kožešinová kabelka; zdroj: eshopparada.cz

5. Květinové kabelky

K létu patří květiny. Proč je nemít i na kabelce? Vyšité, natisknuté, přišité, jedna veliká nebo tisíc miniaturních květin. Na tom nezáleží.

květiny se budou nosit i na kabelkách; zdroj: moda-svatava.czkvětiny se budou nosit i na kabelkách; zdroj: moda-svatava.cz

6. Batůžky

Tašky inspirované školními batohy jsou letos v módě. Můžete je nosit na zádech i v ruce. Pokud potřebujete pobíhat po městě třeba s notebookem nebo s těžkými knihami, takový stylový batoh se vám bude hodit.

Úvodní obrázek: moda-svatava.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: kabelky, taška