Oživ svůj šatník správnými módními doplňky

Oživ svůj šatník správnými módními doplňky

Kategorie: Čepice, klobouky, Hodinky, Šperky

Sponzorované odkazy

Módní doplněk je většinou jen malá věc, která ale dokáže divy. Váš outfit umí rozzářit a oživit. A teď není řeč jen o těch běžných doplňcích jako jsou náušnice, kabelka nebo šátek. Zkuste něco neokoukaného a nevšedního. Něco, co nenosí každý.

1. Kšandy

Tento kousek není jen pro muže. Pokud máte odvahu, můžete si je obléknout i vy. Ať už klasické černé a nebo klidně i nějaké hodně barevné a bláznivé. Záleží na tom, kam v nich vyrazíte. Do práce je klidně oblékněte ke kostýmu. Ve volném čase stačí vzít džíny, tričko a nějaké barevné kšandy.

2. Statement náhrdelníky

Jde o veliké a masivní náhrdelníky, které se drží v popředí módních doplňků už delší dobu. Nejlepší je si ho vzít k nějakému jednoduchému a jednobarevnému svetříku nebo košili, protože tyto náhrdelníky se často dělají hodně barevné až křiklavé. Takže pozor, aby outfit nebyl přeplácaný.

zdroj: coreshop.czzdroj: coreshop.cz

Tyto kšanda si můžete koupit zde za 199 Kč.

3. Klobouk

Dříve býval klobouk celkem normální výbavou každé ženy. Poté jeho obliba ustoupila. V posledních letech se opět vrací na scénu. Jedná se o velmi oblíbený doplněk, který sluší každé ženě. Navíc má i praktické využití v tom, že vás kryje před sluncem nebo deštěm. Zkuste si koupit jeden klobouk v neutrální barvě, který můžete nosit ke všemu a klidně i po celý rok.

4. Náramkové hodinky

Samozřejmě, že také hodinky se berou jako módní doplněk. A jestliže jsou pro vás kšandy nebo klobouk příliš extravagantní, tak hodinek se určitě bát nemusíte. Zlaté, silikonové, kožené… dražší i za pár korun. Nabídka hodinek je téměř nekonečná.

zdroj: hodinky.czzdroj: hodinky.cz

Tyto hodinky seženete zde za 1390 Kč.

5. Motýlek

Nejen kšandy si můžete vypůjčit od taťky nebo partnera ze skříně. Ale také motýlka. Tohle není úplně na pouliční nošení, ale proč byste nemohla jít třeba do práce s motýlkem? Černé kalhoty, bílá košile a černý motýlek. Nesmrtelná kombinace, nejen u mužů.

Úvodní obrázek: Hat Shot – Bonnie without Clyde/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: hodinky, šperky, klobouk