Pánské tašky Elega

Pánské tašky Elega

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Módní svět na nás neustále chrlí nové trendy. Učíme se být dokonalí a nosit moderní oblečení. Jelikož by měl být celý outfit perfektní, klademe důraz také na doplňky. Na druhou stranu pozorujeme tlak nejen ze stran veřejnosti, zajímat se o původ produktů, které využíváme. Máme tu tedy dva protipóly. Jeden nás láká blýskavým pozlátkem krásy a druhý nás nutí zamýšlet se nad historií oblečení a doplňků. Ráda vám dnes představím značku, která spojuje oba faktory. Značku s jasným původem, historií a důrazem na módní stránku – Elega.

V tomto článku se zaměřím na novou kolekci pánských tašek, protože se jedná o téma poměrně nedoceněné. Módní mola sice vládnou pánskými taškami i kabelkami, ale my se stále bojíme tento doplněk zařadit do šatníku českého muže. Na mysli mám momentálně šatník pro běžnou volnočasovou módu. Muži pracující v profesích vyžadujících byznys módu si na kožené aktovky a praktická psaníčka již zvykli. V ulicích se nicméně setkáváme převážně s klasickým typem messenger ve sportovním provedení. Elaga pro mne představuje inspiraci moderního muže, který hledá střed mezi sportovní a elegantní módou.

Zmínila jsem, jak důležitý může být původ značky. Proto jen okrajově připomenu, že Elega má své kořeny v Třebechovicích pod Orebem a dodnes zde se svou výrobou zůstává. Možná právě historie v malém městečku, kde si lidé váží řemeslné práce, dala vzniknout specifickému pojetí značky Elega a přísnému dohledu nad kvalitou každého produktu.

Nová kolekce reprezentuje dokonale výše uvedené parametry. Luxusní vzhled a kvalitní zpracování jsou patrné při prvním pohledu. Zdánlivě elegantní look pánských tašek Elega můžeme dobře kombinovat s informal módou.

Tašky a kabelky Elega úzce spolupracují s Danou Morávkovou, která pro ně vytváří působivé kolekce v duchu nejnovějších trendů a s důrazem na vlastní módní apetit.

Zdroj fotografií: www.klarea-bartheldi.com , zboží zakoupíte ve vybraných kamenných obchodech nebo na www.elega.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: tašky elega