Tašky adidas přes rameno / Tašky 2009

Tašky adidas přes rameno / Tašky 2009

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Nové adidas tašky přes rameno jsou ideálním řešením pro žáky a studenty, a to především díky prostoru, který nabízejí. Modely jsou vyrobeny z vysoce kvalitního, příjemného a odolného materiálu. Tašky jsou vybaveny praktickými a dostatečně velkými kapsami pro vaše potřeby. Nastavitelný ramenní popruh je samozřejmostí. Pokud chcete vypadat stylově a dbáte na kvalitu, tak jsou pro vás tašky adidas jasnou volbou.

Kolekce tašek adidas Originals představuje naprosto moderní, stylovou a lifestylovou záležitost. Ruční dámské tašky vás oslní dokonalým střihem a designovým provedením. Kabelky adidas jsou zdobeny unikátním a rozpoznatelným designem. Tyto modely nabízejí dva klasické popruhy do ruky nebo přes rameno. V černo-bílém provedení se vám taška hodí ke každému oblečení, pro odvážnější je tu červeno-bílá varianta nebo vícebarevný potisk puntíků.

Jak už bylo řečeno, každá taška má svůj osobitý desing, ale nikdy nechybí výrazný znak adidas a jeho logo. Pro krátké výlety jistě oceníte Mini Bag, do které si schováte peněženku, telefon a dalších pár věciček. Tašky adidas vás osloví hned na první pohled!

Zdroj: www.adidasmania.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: tašky, adidas, tašky adidas, tašky 2009, kabelka, kabelky