Sportovní tašky a tři pruhy, to je adidas! / Sportovní tašky adidas

Sportovní tašky a tři pruhy, to je adidas! / Sportovní tašky adidas

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Ve světě módy se z dobré pověsti těší především tašky se třemi proužky, které díky poslední spolupráci s japonským módním návrhářem Yohjim Yamamotou nacházejí své místo i v renomovaných lifestyleových časopisech. Yamamoto opatřil tašky adidas svěžím retro vzhledem.

Sportovní tašky adidas jsou naším potřebným pomocníkem a zároveň mohou doplnit náš sportovní vzhled. Nezapomeňte, i v posilovně můžete okouzlit svoje protějšky. V kolekci sportovních tašek adidas najdete tašky do fitness centra, na fotbal, ale také tvarově upravené tašky na tenis.

Tyto tašky jsou vyrobeny z odolného polyesteru s Ribstop úpravou a jsou vyztužené, čímž udržují pěkný tvar a jsou odolné proti zničení. Každou sportovní tašku můžete nosit v ruce nebo si ji dát přes rameno. Speciální inovací je kapsa na spocené či mokré věci s odvětráváním, která je oddělená od hlavního prostoru. Další kapsy najdete samozřejmě po stranách tašky a můžete jej využít na osobní věci.

V barevnosti převládá barva šedá, černá a různé odstíny modré či zelené. Doplňující barvou je růžová, někdy až fosforová. Jednoduchý design sportovních tašek doplňují barevné decentní potisky a nápisy adidas.

zdroj: www.gamisport.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: sportovní tašky, adidas, tašky adidas, kabelky adidas, Yohji Yamamoto