Dámské boty Skechers jako symbol kvality a pohodlí

Dámské boty Skechers jako symbol kvality a pohodlí

Kategorie: Letní boty

Milé dámy, konečně si můžeme užívat jarních dnů plnými doušky a co nevidět se přivítáme léto. Právě tyto teplé dny jsou ideální příležitost pro protřídění svého botníku a pořízení nových kousků. Vsaďte na dámské boty Skechers, které budou vaším věrným parťákem za každého počasí. Bohatý výběr této dámské obuvi najdete na Robelshoes.cz.

Trocha historie na začátek

Každý správný milovník módy a obuvi by měl alespoň nějaký přehled o historii značky, kterou právě obléká. Značka Skechers není na trhu zase tak dlouho, přesto ale udělala pořádný boom, díky čemuž si ve světě módy vysloužila oprávněné místo.

Psal se rok 1992, kdy Robert Greenberg a jeho syn Michael v Kalifornii založili značku Skechers. Ta se prakticky okamžitě setkala s velkým úspěchem, a tak postupně expandovala do celého světa. Výrobci bot do každého páru promítají maximální dávku pohodlí, ale zároveň dbají i na styl a šmrnc. Reklamu značce dělají známé tváře jako zpěvačky Meghan Trainor, Demi Lovato a další.

Legendární Shape Ups

Asi tím nejcharakteris­tičtějším modelem značky Skechers byly Shape Ups. Ty se pyšnily zaoblenou podešví a kinetickým jádrem pro podporu zdravé chůze. Tato technologie je v modelech Skechers využívána dodnes a neustále se zdokonaluje.

Buďte jedinečná se Skechers

Dámy, když už nyní víte, že Skechers má zcela oprávněné místo ve světě módy, je načase si vybrat ty pravé botičky! Na Robelshoes najdete široký sortiment dámských bot Skechers, které udělají radost nejedné z vás. Ať už sháníte ideální boty do práce, přírody či na procházky, Skechers vás nezklamou. Pro nadšené milovníky sportu byla vyvinuta speciální řada Performance, která podpoří váš výkon na maximum a zároveň utlumí nárazy. Pro vycházkou obuv se spolehněte na modely s paměťovou pěnou Memory Foam, díky čemuž se budou vaše nožky cítit jako v bavlnce.

Autorka: Kristýna Vitoušová

Zdroje: https://zena-in.cz/…na-cesky-trh

https://stare.zenysro.testuj.to/…a-s-pribehem

https://mam.cz/…d-v-cechach/

https://www.robelshoes.cz/…ty-skechers/