Boty, které tančí samy! / Boty do tanečních

Boty, které tančí samy! / Boty do tanečních

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Chystáte se do tanečních a potřebujete pohodlné boty do tanečních? Určitě si nekupujte lodičky či sandálové boty pro běžné nošení, ale věnujte pozornost kvalitním botám do tanečních.

Pro každý tanec jsou vhodné jiné taneční boty, ale všechny mají krásný design a zdůrazňují ženskost. Podpatek tanečních bot musí být vždy umístěn uprostřed paty pro perfektní stabilitu a pata by měla být vyztužená pro dostatečnou podporu. Pásky přes nárt a chodila spolu se semišovou podrážkou usnadňují propnutí chodidla a měkká vnitřní stélka zase tlumí nárazy a chrání kůstky.

Ideální tréninkovou botou pro tanečnice, které tráví hodiny učením nebo zkoušením společenských tanců, je bota uzavřená, tedy ve stylu lodiček s nižším podpatkem. Boty do tanečních vyrobené z prodyšné a přizpůsobivé kůže se semišovou podrážkou, usnadňuje točení a skluzy. Zavazováním uzavřené boty si nastavíte šířku boty. Díky bočním rozparkům na stranách a vložené gumě je taková bota velmi pružná a dovolí jednoduše propnout chodidlo.

Chcete tančit vášnivé tango? Vyberte si boty do tanečních s uzavřenou špičkou a vyztuženou patou, což chrání chodidla, když je tanečnice blízko svého partnera. Samozapínací přezka je pohodlná při rychlém obouvání. Pro náročnější tance si můžete take pořídit boty s podpatkem, jenž má kovovou výztuhu.

Teď už vám nic nebrání strávit celý den na tanečním parketu! Boty do tanečních, nepodceňujte jejich výběr.

zdroj: www.dance-shop.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: boty do tanečních, taneční boty, dámské boty, lodičny, hodiny tance, taneční