Solar Tan Thru: Opálená všude, kde si přeji / Opalovací plavky

Solar Tan Thru: Opálená všude, kde si přeji / Opalovací plavky

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Léto je plné sluníčka a touha po tmavé pleti je tak návyková. Není divu, že se necháváme rozmazlovat slunečními paprsky. Přece každá chceme být v kurzu. A snědá pleť rozhodně v kurzu být nepřestala.

Je možné, že je Váš rituál opalování narušován neustálým potahováním šňůrek v místech, kde je ještě žádoucí se opálit. V plavkách se snažíte přelstít sluníčko, kudy chodíte. V rouše Evině pak ale náhle zjistíte, že slunce Vás napálilo a Vaše námaha byla stejně marná. Můžete pak koketovat s myšlenkou, jestli by nebyla dobrým řešením nuda pláž. Ukazovat se ale před cizími lidmi se Vám příliš nechce. A komu taky, že?

A jde to i bez nudy

Už vše můžete pustit z hlavy. Britští výrobci plavek přišli na unikátní technologii v sestavení látky určenou pro opalování. Materiál tvoří zvláštní vlákno, které propouští sluneční svit a tím vzniká stejnoměrné opálení i v místech, která jsou látkou zakrytá. S novinkou přišla britská firma Kiniki a svou kolekci plavek pojmenovala Tan Thru.

Nemusíte se obávat průhlednosti látky – firma zaručuje neprůhlednost plavek i v případě, že se namočí. Navíc díky speciální materiálu také rychleji uschnou.

Vzhledem k škodlivosti záření je samozřejmě nutné používat krémy s ochranným faktorem dle typu vlastní pokožky. Na odhalenou kůži je pak vhodné použít opalovací krém s vyšším faktorem a na místa skrytá pod těmito plavkami s nižším. Docílíte tak rovnoměrného odstínu opálené kůže.

Na českém internetovém trhu se na tento typ plavek specializuje prodejna http://www.e-butik.cz Ta nabízí plavky v univerzální velikosti 36–38. Zaručuje také výbornou barevnou stálost, elasticitu a vzdušnost plavek. Největší nabídku plavek ale naleznete přímo na stránkách http://www.kiniki.com.

Nenechejte nic náhodě a stanete se snědou kráskou, které budou muži padat k nohám.

Zdroj: http://www.e-butik.cz, http://www.kiniki.com

Sponzorované odkazy



Štítky: tmavá pleť, tmavá kůže, snědá pleť, opalování, plavky.