Zamilujte se do tepláků i vy! Tepláková láska Jamie Collection je tu!

Zamilujte se do tepláků i vy! Tepláková láska Jamie Collection je tu!

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Lze jednoznačně říci, že bezesporu lidstvo ještě nikdy netrávilo tolik času v teplácích jako za poslední dva roky. Díky pandemii v nich strávilo svůj denní čas mnohem více lidí. Jsou totiž pohodlné a trendy.

Trávit čas v teplácích je fajn. Zvyknete si velmi rychle na to pohodlí a uvolněný komfort. Bohužel to však bývá často na úkor stylu. Proč ale takový nebýt i v teplácích? Stačí si pořídit krásnou teplákovou soupravu od značky Jamie Collection.

Teplákovky Jamie Collection

Mikina a tepláky jsou ušity v Česku, z velmi kvalitní bavlny a v jen v malých mini sériích. Ať už si vyberete mikinu s kapucí nebo bez, tepláky klasického střihu nebo s volným sedem, určitě u JC neprohloupíte.

Investice do kvalitní teplákové soupravy je investicí do modelu, který budete rádi nosit kamkoli – nejen doma, ale až to počasí dovolí, tak můžete vyrazit i ven jen v teplákovce na jakékoli venkovní aktivity. Teplákové soupravy či samotné mikiny nebo tepláky od české značky Jamie Collection vám vydrží dlouhé roky.

Je libo dámská či pánská teplákovka?

Dámskou teplákovou kolekci nabízí značka Jamie Collection hned v několika barvách – béžové, bílé, černé, světle a tmavě šedé, i v červené, khaki, tmavě modré a mintové barvě. Pánská kolekce je k mání ve stylové černé, pak v béžové, jasné červené, světle a tmavě šedé, khaki a tmavě modré.

A za kolik jsou k mání?

  • Dámskou teplákovku pořídíte za 2 790 Kč.
  • Pánské teplákové soupravy stojí 2 990 Kč.

Více informací naleznete na Jamiecollecti­on.cz.

Zdroj foto: Jamie Collection

Sponzorované odkazy



Štítky: tepláky, teplákové soupravy, pánská teplákovka, dámská teplákovka